USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Параду на День Незалежності не буде

8 Липня 2011 13:42
Президент України Віктор Янукович повідомив, що параду на День Незалежності в Україні не буде, а лише створять святкову атмосферу в столиці та в інших містах країни.
Про це повідомляє Телеканал новин 24.
«Що стосується параду, напевно, він найбільше цікавить і хвилює людей, – зазначив Янукович на прес-конференції. – Ми порахували, що та підготовка, яка була зроблена для проведення параду, була вкрай необхідна, щоб ми в наших Збройних силах мали в хорошому стані техніку. Тому подальше фінансування, я б сказав, буде зайвим. Мені буквально вчора на стіл поклали всі розрахунки. Враховуючи, що це великі гроші, десятки мільйонів гривень, я вчора ухвалив рішення – це так званий варіант створення святкової обстановки».
За його словами, програма такого святкування передбачає «молебень за Україну, покладання квітів, концертно-розважальну програму».
«У мене велике бажання зробити свято для людей», – зазначив Президент, додавши, що основні кошти для проведення будуть спонсорські і частково з місцевих бюджетів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Своя Показати IP 8 Липня 2011 20:27
а в Луцьку на день незалежності щось буде чи буде як минулого року що навіть концерту з бабульками і дідульками не було по невідомим причинам.
1 Показати IP 8 Липня 2011 22:11
Всі гроші підуть на його день народження в Криму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus