USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Парламент хоче позбавити ворожок реклами

13 Квітня 2011 11:57
У Верховній Раді Україні зареєстрований законопроект, який забороняє рекламу послуг екстрасенсів, знахарів, ворожок, ясновидців.

Автори законопроекту вважають, що заборона дозволить захистити духовне, моральне та фізичне здоров’я населення. Проект писали нардепи з «Батьківщини» Павло Унгурян та Валерій Дубіль, «регіонали» Юрій Бут і Григорій Смітюх, член фракції Народної партії Микола Рудченко, а також комуніст Євген Царьков.

Проектом закону пропонується заборона на телебаченні та в друкованих засобах масової інформації реклами діяльності та послуг екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, та послуг з передрікання майбутнього, тобто долі.

Реалізація положень цього законопроекту, на думку законодавчих ініціаторів, призведе до зміцнення психічного, морального та духовного здоров'я суспільства, та очистить теле-, радіо мережу від передач та інформації, які становлять загрозу для психічного, морального та духовного здоров'я суспільства, - повідомляє 13 квітня Gazetа.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus