USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пасажири «Інтерсіті» ледь не замерзли під Львовом

6 Січня 2017 08:15
Поблизу станції Задвір'я Львівської залізниці зламався потяг «Київ-Трускавець».

Поїзд Інтерсіті зламався в дорозі в четвер увечері, не доїхавши 40 км до Львова, передає «Преса України».

Пасажири «Інтерсіті» згодом пожалілись журналістам на дискомфорт під час зупинки: вимкнуту еклектрику та «собачий» холод.

"Стоїмо. Тьма. Діти плачуть. Всі померзли. Люди, які мають пересадочні квитки зі Львова і Трускавця в паніці. Не знають, що робити. Так друзі, нас укрзалізниця вітає з Різдвом. Жесть. Кожні 20 хвилин кажуть, що стоятимемо ще 20. "Це Україна дєтка". Так відповів мій сусід якомусь англомовному туристу і повернувся спати" - повідомила у Facebook пасажирка Ірина Цибух.

"Потяг заповнений пасижирами. Вільних місць немає. Усі мерзнуть. Світла і отоплення не вмикають, бо економлять електрику. Дітей одягли у верхній одяг, рукавиці" – додала Ірина.

Машиніст розповідав, що за попередньою версією зламався пантограф, який знімає струм на електропоїздах з контактної мережі.

Через 1,5 години світло ввімкнули. Втім, зі слів пасажирів, тепліше не стало.

Станом на 00.13 6 січня поїзд поремонтували, і менш ніж за годину він прибув у Львів.

У дирекції Львівської залізниці нагадали про те, що кількість на різдвяні свята призначається додатковий швидкісний поїзд Інтерсіті+ № 745/746 сполученням Дарниця – Львів – Дарниця. З Києва і Львова поїзд вирушить 8 і 9 січня 2017 року.

Нагадаємо, рівно рік тому, 4січня 2016 року, поїзд сполученням Київ- Львів зламався на під’їзді до Львова. Тоді влада обіцяла, що спеціалісти розберуться у проблемах та усунуть їх, адже в Україну планувалось закупити ще кілька подібних поїздів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пасажир Показати IP 6 Січня 2017 08:55
Мабуть виплатать компенсацію пасажира...?
Анонім Показати IP 6 Січня 2017 10:45
корейською йогою треба було займатись: застигнути в позі ембріона
Джулія Показати IP 6 Січня 2017 11:38
Цікаво, хто з пасажирів подасть до суду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus