USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Патрульну поліцію Одеси очолив лучанин-боєць «Світязя»

10 Грудня 2015 09:43
Управління патрульної поліції в Одесі очолив уродженець Луцька, старший лейтенант Михайло Білецький, боєць роти особливого призначення «Світязь».

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеси.

Не чекаючи офіційних заяв, новий керівник стрімко влився в роботу підрозділу, познайомився з особовим складом патрульної поліції і став уболівальником футбольної команди одеських патрульних.

За кілька робочих діб Михайло Білецький провів робочі зустрічі з підлеглими та не залишив без уваги й представників громадської організації, що опікується питаннями безпеки дорожнього руху.

До призначення Білецький обіймав посаду заступника начальника патрульної поліції Харкова, за плечима служба в зоні АТО.

У складі роти «Світязь» пройшов і Іловайськ, і Вуглегірськ, а до війни був програмістом.

Нагадаємо, у березні бойові побратими привітали Михайла з народженням омріяної донечки. З цієї нагоди під стінами Луцького клінічного пологового будинку із подарунками зібралися його бойові побратими на чолі із командиром підрозділу Олександром Фацевичем, який зараз є головним поліцаєм Києва.

Михайло Білецький очолив Управління патрульної поліції в Одесі. Не чекаючи офіційних заяв, новий керівник стрімко влив...

Posted by Патрульна поліція Одеси on 9 декабря 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сусід Показати IP 10 Грудня 2015 14:21
Кум призначив кума )))
Анонім Показати IP 10 Грудня 2015 14:44
Конфликт между новой киевской полицией, созданной с целью искоренения мздоимства, и местными жителями, вызванный возросшим объемом мздоимства, достиг такого уровня, что начал освещаться в средствах массовой информации.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus