USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пенсіонерка «ліквідувала» стихійне сміттєзвалище на Волині. ВІДЕО

14 Вересня 2013 21:36
Проблема стихійного сміттєзвалища неподалік Ківерець розпочалася ще декілька років тому. Торік мільйон гривень мали витратити на облаштування нового сміттєзвалища, навіть тендер організували з визначення виконавця робіт. Але на тому все й скінчилося. Щодня сміття вивозиться на стихійне сміттєзвалище і маса відходів збільшується, інформує Неформатний сайт Ківерців.
У повідомленні йдеться, що перед парламентськими виборами головний волинський комуніст Адам Мартинюк на сторінках місцевої преси обіцяв місту новий сміттєвоз та допомогти з сміттєзвалищем. Проте ківерчани вже роками цього чекають.






Загалом, ківерчанам те сміттєзвалище якось менше «болить» - вивезли з двору, там десь викинули й спокій - «очі не бачать – серце не болить». А от жителям навколишніх сіл - Заброди та Бодячів– дошкуляє добряче. Й з року в рік стає все гірше й гірше. Тому заворушились селяни: викликали телебачення («Надзвичайні новини» каналу ICTV, фрагмент передачі - на відео нижче) і… реакції «0», тепер звернулись з проханням про допомогу до «зіркової» пенсіонерки Марії Туровської.

У підсумку: листи з підписами, (більше 150 людей, на фото нижче) та відео отримали майже всі керівники району, а ще, під час особистого прийому у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, свою думку висловила Марія Туровська.

І сміття прибрали та чи надовго





«Хоча тут нарікати лише на самих посадовців теж не варто. Люди-люди… невже важко проїхати далі метрів 50 і висипати те сміття? Ні, візьме і посередині висипле, бо йому так. А що після нього ще хтось приїде – йому байдуже. І з таким ставленням зробленої роботи не буде видно через місяць-другий й починати доведеться знову з самого початку. Але тоді Клімчук цілком справедливо скаже «А хто вам лікар?! Скільки можна за вами підтирати? Самі наробили, самі беріть і розгрібайте», - йдеться у повідомленні.
«Під час робочого візиту голови облдержадміністрації 6 вересня, очільники району та міський голова мали можливість поспілкуватися з Борисом Клімчуком про ще одне проблемне питання для громади міста на навколишніх сіл – будівництво нового сміттєзвалища. Борис Петрович доручив міському голові Володимиру Жгутову розробити проектну документацію на цей об’єкт та пообіцяв, що після того, як будуть готові усі документи, сприятиме виділенню коштів для будівництва сміттєзвалища» - повідомили у прес-службі Ківерцівської райдержадміністрації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тарас Показати IP 14 Вересня 2013 23:14
а що то таке цабе туровська???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus