USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Передвиборний «Томос-тур» з масовкою»: журналіст розповів про візит Порошенка у Луцьк

4 Січня 2019 14:08
Приїзд Петра Порошенка до Луцька 11 січня стане початком передвиборчого «Томос-туру», під час якого відбуватиметься агітація в Україні.

Про це журналіст Олександр Дубінський написав у своєму Фейсбуці.

«11 січня, в кращих традиціях декомунізації та відділення церкви від держави, президент Порошенко почне свій передвиборчий «Томос-тур» з візиту до Волинської області і в місто Луцьк.

Він відвідає театр, дві церкви і виступить на майдані перед спеціально зібраною для цих цілей масовкою», - зазначає журналіст та публікує розпорядження голови Волинської ОДА Олександра Савченка, яке, з його слів, «складене в кращих совкових традиціях, де він вимагає»:

- звезти з 16 районів Волинської області по 10 учасників для зустрічі президента в театрі Шевченка (всього 160 осіб);

- звезти з 16 районів Волинської області на Театральний майдан Луцька 2420 чоловік для участі в «святково-обрядовому дійстві»;

«Списки осіб для участі у зустрічі з Порошенком (та з кишеньковим митрополитом ПЦУ Епіфанієм) належить сформувати з «місцевої культурної та політичної еліти, учасників АТО, депутатів місцевих рад.

Голови районів повинні за свій рахунок (тобто за гроші зі своєї кишені або з «общака») забезпечити делегації транспортом.

Після урочистого виступу перед «народом» Порошенко зустрінеться з місцевими керівниками СБУ і поліції в рамках проведення роз'яснювальної роботи по переходу церковних парафій в ПЦУ.

Звичайно, комусь недоумкуватість передвиборних потуг Порошенка може здатися досить смішною.

Але насправді це сумно і страшно. Тому що за вітриною «Томоса», прагнень до НАТО і безвізів, ми реставрували найсумніший совок. За який готові проголосувати 10% наших співгромадян», - резюмує журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Хто? Хто? Хто? Показати IP 4 Січня 2019 14:28
Яке ж прізвище того дебіла-заступника, який готував цей текст для Савченка? Вгадаймо з трьох раз:
правдива Показати IP 4 Січня 2019 14:31
Репетиція на нічого не визначаючий для виборів Волині, щоб потім, якщо щось не так піде, внести корективи. Ну і Михаїлу пообіцяв гостину, щоб не впирався на виборах голови помісної церкви.
українець Показати IP 4 Січня 2019 14:32
це все зупиниться тоді, коли самі ЛЮДИ перестануть в цьому брати участь, включаючи атовців, освітян, безхребетну "інтелігєнцію". А поки що - "батя, ми стараємся"! Тьху...
Анонім до українець Показати IP 4 Січня 2019 15:59
ж"полизи завжди були і будуть
ОКУР_А! до Анонім Показати IP 4 Січня 2019 20:10
натаха ти перша з них.
Анонім до ОКУР_А! Показати IP 5 Січня 2019 10:24
ти все переплутало, бо твоя ряха вперлась в дупу
Анонім Показати IP 4 Січня 2019 14:36
Як він вже всіх достав!!!
скептик Показати IP 4 Січня 2019 14:52
"ми реставрували найсумніший совок" та пята колона всі 27 років незалежності аж пищить за совком. і що хотіти від мєнтозавра савченка. дубовая роща по-іншому працювати просто не вміє
лучанка Показати IP 4 Січня 2019 14:54
Це так кожного кандидата будуть зустрічати - місцева культурна та політична еліта, попи, учасники АТО, депутати місцевих рад, перебіжчики з інших партій..... То нехай вони самі і голосують кого запрошують, а ми сіра маса заробітчан перед від'їздом.
Лучанин до лучанка Показати IP 4 Січня 2019 16:21
Ні, так зустрічають президента.
123ЙО до лучанка Показати IP 4 Січня 2019 20:12
Бігом на трасу, _алава!
небайдужий Показати IP 4 Січня 2019 15:25
В районних державних адміністраціях іде набір масовки - порохоботів на візит БА@ИГИ!!!
байдужий Показати IP 4 Січня 2019 16:19
А хто такий олександр дубінський???
байдужий Показати IP 4 Січня 2019 16:20
Я так само можу написати :))))
! до байдужий Показати IP 4 Січня 2019 20:29
Да нічого ти не можеж, лузер.
Віта Показати IP 4 Січня 2019 16:38
Нагнітання
Мітя до Віта Показати IP 4 Січня 2019 20:30
Нагрівання
Олена Показати IP 4 Січня 2019 17:02
Тільки наші журналісти можуть поливати лайном все абсолютно і вживати такі слова, як "томос-тур", "кишеньковий"... яка ж в цих словах криється неповага до звичайних людей. Я особисто чекаю Томос, я хочу єдності, я хочу незалежну українську канонічну церкву - а ви, просто, взяли і нагадили мені в душу. Неважливо хто їде до нас і з яким туром. Для всіх президентів завжди збиралася толпа і Порох не виняток. Приїде Юлька - інша еліта буде збирати для неї толпу трохи інших бюджетників: будете писати про "Газ в 2 раза дешевше -Тур"? Приїде Ляшко - позбираються "скотиняшки"..
Мілена до Олена Показати IP 4 Січня 2019 18:13
Ви спочатку взнайте, що таке Томос і кому і як його надають, а то вірите різному, що вам втюхують з зомбоЗМІ ...
Тур до Олена Показати IP 4 Січня 2019 22:34
А чомусь про палко-тур в Варшаву нічого не написали... Цікаво чому?
Украинка Показати IP 4 Січня 2019 17:42
Неуважение - когда президент лезет со своим уставом в церковь, неуважение - когда силой отбирают церкви и заставляют переходить в якобы " незалежну" украинскую церковь, которая таковой не является и сделана против канонов....а здесь я увидела неуважение у президенту и его свите, а не к простому народу....
! до Украинка Показати IP 4 Січня 2019 21:02
Гундяй???ТИ???
Степан (Крымчанин) Показати IP 4 Січня 2019 18:01
Варто пригадати класиків. Зокрема-"Украина – страна казаков, расположенная между Малой Татарией, Польшей и Московией… Плохое управление погубило здесь то добро, которое природа пыталась дать людям." Вольтер
F nfrjuj до Степан (Крымчанин) Показати IP 4 Січня 2019 20:43
Предателей презирают даже те, кому они сослужили службу. • Тацит Публий К. Вот почему вас - крысчан все считают "презервативами".
саша Показати IP 4 Січня 2019 18:12
Шютка 95:"Чому Порошенко йде на другий срок?Щоб не получити перший."
Степан (Крымчанин) Показати IP 4 Січня 2019 18:59
Кумедны ви! Самі обирали- На виборах 2014 року Порошенко набрав 54,7% голосів. По Луцьку цей показник- 58,33%. По Волині цей показник ще вищий. Так чого ви кіпешуєте? Це ваш вибір. Бачили очи що обирали-їжте хочь...
! до Степан (Крымчанин) Показати IP 4 Січня 2019 20:34
Дурачіла, чого ти постійно на поліських сайтах ошиваєшся ? Що немає "жізні как в мааацквє"? Так виж самі скакали як ушпаряні під час анексії, тепер їжте! До вас ставлення як до "використаних презервативів", як від нас так і від россіян. Убоге, тебе навіть не шкода, бо ти просто шлюха і ти це знаєш.
Степан (Крымчанин) до ! Показати IP 4 Січня 2019 23:18
А чого ти лаєшся? Нічого по суті заперечити не можешь. Кожен народ вартий того правителя якого має. Варто привести тезу Л.Гумільова -"«В любом социуме всегда есть некоторое количество людей с негативным мироощущением – т.е. когда человек противопоставляет себя природе, в которой он видит сферу страданий. При этом он обязан включить в отвергаемую им биосферу и свое собственное тело, от которого необходимо освободить "душу", т.е. сознание. Пути для этого предполагались разные, но принцип был всегда один – отрицание мира как источника зла. Системная совокупность людей с негативным мироощущением называется Антисистемой." По Гумільову -Україна це апасіонарна антісистема.
Сергій Показати IP 5 Січня 2019 14:50
Да я б хотів би прийти на зустріч з президентом і послухати його, коли б він говорив про те, скільки нових заводів збудував, скільки нових робочих місць створив, як зміцнив економіку України, на скільки виріс експорт і ВВП за 5 років на скільки зміцнив національну валюту, як людям жити стало класно без віз (ну типу люди МОЖУТЬ тепер на каву у Відень зганять на вихідні)... Говорив би про те, про що дійсно має говорити ПРЕЗИДЕНТ, а не про віру, томос, аж бридко. І тоді б людей на площу зганяти не треба було б! А то вліз в церковні питання розділив народ ще більше І на протиставленні будує свою передвиборчу кампанію!
Андрій до Сергій Показати IP 6 Січня 2019 16:37
Є ще, все таки, адекватно мислячі люди. Якщо подивитися на цих всіх коментаторів то більшість з них дуже підтримують Томос і Петю Порошенка також, а от в церкву ходять, як правило, раз у рік перед Пасхою ! Зате тут свої "5 копійок" вставляють. Людина собі сама обере куди їй піти Богу помолитися. Чому ніхто не чіпає "Баптистів", "Єгов", "П"ятдидесятників", "Суботників" і ішні церковні конфесії ? А тому що їх США підтримує, а проти США Петя не піде.. Нехай Президент займається своїми прямими обов'язками: зменшує безробіття, щоб люди працювали в себе в країні, а не по заробітках, покращує життя людей, а не заробляє собі "+" перед виборами лізучи у церковні справи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus