USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Перші демобілізовані 14-ої бригади повертаються додому

29 Березня 2016 18:17
Перша партія демобілізованих воїнів 14-ї ОМБР, що дислокується у Володимирі-Волинському, повертається до дому. 144-ри вояки, які захищали батьківщину на сході України, власним ходом дістаються рідної Волині.

Згідно з повідомленням ТВО командира бригади Миколи Андрощука, наразі бійці прибувають в пункт постійної дислокації для оформлення всіх необхідних для демобілізації документів, - повідомляє БУГ.

Троє військовослужбовців вже сьогодні прибули в розташування 14-ї бригади у Володимирі-Волинському. Інші – в дорозі. Чому бійці дістаються пункту постійної дислокації самотужки – керівництво військової частини не пояснює. Окрім того, ніяких урочистостей для тих, хто виконав свій обов’язок перед Батьківщиною не передбачено. Тихо і не помітно Володимир-Волинський зустрічає своїх Героїв.

“Всім військовослужбовцям видані посвідчення про відрядження, які вони здають в пункті постійної дислокації. Їм виплачується ще й вартість квитка. Бійців супроводжують керівники підрозділів”, – повідомила прес-офіцер 14-ї ОМБР Надія Замрига.

Наразі відомо, що це лише перша хвиля демобілізованих.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинсьскі Новини, 25 березня президент підписав Указ про звільнення у запас військовослужбовців, призваних під час так званої четвертої хвилі часткової мобілізації. В Указі йдеться пр те, що демобілізація буде проводитися в березні-квітні 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 20:03
Почнуться пянки-гулянки всім селом, дебошири, ображені мами.
Служивий до Анонім Показати IP 29 Березня 2016 20:54
Покажи як служити і як демобілізовуватись...
даша Показати IP 30 Березня 2016 09:35
А чому не пишуть про героя Віктора Чопка, який не повернувся додому, а у нього залишилося двоє дітей!!! Він почесно заробив звання Героя України.
Мир Показати IP 30 Березня 2016 17:10
Герой Віктор Чопко завжди залишиться в наших серцях. Спочивай з миром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus