USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під Луцьком відбулися змагання з підсадної лисиці

8 Травня 2015 18:38
Відбулися міжобласні змагання з підсадної лисиці у 8- та П-подібних норах.

Змагання відбувалися на комплексі норових собак Андрія Стасюка у селі Лаврів Луцького району. 27 ягдтер’єрів, фокстер’єрів, вельштер’єрів, такс із Волинської, Рівненської, Львівської та Тернопільської областей два дні змагалися за титул польового чемпіона. Про це повідомили у прес-службі управління лісового та мисливського господарства області.

– Перемога – за Афрою лучанина Сергія Нестерчука, – каже голова ВОО ФМСУ Ігор Жмурко. – В обох дисциплінах ця собака продемонструвала бійцівський характер, кмітливість та злобу, набрала найбільшу кількість балів і, окрім двох дипломів І ступеня, здобула ще й головний кубок цих захопливих змагань.

Друге місце виборов німецький мисливський тер’єр Цар-Чіп ковельчанина Сергія Федорука, третє – ягдиня Аза лучанина Олега Корнієнка. Цікаво, що польовий чемпіон та бронзовий призер ведуть родослівну з плідника «Голубі озера» Володимира Матросова, що стало своєрідною сенсацією цих змагань.

Всі охочі також змогли провести випробування по борсуку у П-подібній норі.

Судили змагання суддя національної категорії лучанин Віктор Дрокін та суддя І категорії львів’янин Ярослав Рогоцький. Їм допомагали Андрій Стасюк, Ігор Хавелко, Катерина Стасюк. Організатором міжобласних змагань стала Волинська обласна організація Федерації мисливського собаківництва України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 23 Травня 2015 23:23
Хочу висловити вдячність кореспонденту Сергію за актуальне висвітлення подій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus