USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пілоти збитих Су-25 врятовані, - РНБО

24 Липня 2014 15:37
Українські пілоти з військових літаків, підбитих терористами в небі над Донеччиною, живі та перебувають у безпечному місті. Про це заявив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє "5 канал".

Раніше поширили інформацію, що від бойовиків їх сховали місцеві мешканці. Тепер пілоти свідчать, яким чином терористам вдалося збити військові літаки. Українські армійці кажуть, найімовірніше, це зробили підготовані найманці. Є припущення, що постріли здійснили з Росії.

Нагадаємо, два українських військових літаки збили терористи на Донеччині. Трапилося це неподалік місця аварії "Боїнга-777" малайзійських авіаліній.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus