USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Півтисячі скарг від лучан: на що скаржаться у місті

10 Червня 2014 08:46
У групу оперативного реагування «15-80» Луцької міської ради за два тижні надійшло більше півтисячі скарг від городян, з них найбільше нарікань стосуються сфери ЖКГ.
Про це під час оперативної наради першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука звітувала директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

«Із 26-го травня по 6-те червня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 538 звернень. Найбільша частина звернень за цей період – 132, стосувалися діяльності ЖКГ. Проблемною сферою життєдіяльності міста було електропостачання: за звітний період надійшло 80 звернень щодо перебоїв електропостачання в житлових будинках і квартирах. Пояснюють це аварійним вимкненням лінії 10кВт», - доповідає Лариса Карп’як.

Своєю чергою, Святослав Кравчук зазначив, що в місті понад тисяча об’єктів малої архітектурної форми – магазинчиків на зупинках, і їх складно зобов’язати прибирати біля себе.

«За землю не платять, нічого не платять, ЖЕКи замоталися, а ті чекають, коли смітники будуть повні й усе розкидається. Ми переглянемо роботу цих бізнесменів», - запевняє перший заступник міського голови.

Окрім того, 3 повідомлення стосувалися відкритих колодязів.

Щодо цього Святослав Кравчук зобов’язав парцівників «Луцькводоканалу» не допускати, аби відкриті колодязі були в місті, мовляв, тарифи за послуги збільшилися, а це має позначитися і на якості надання послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus