USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Поблизу Луцька усім селом ліквідовують наслідки негоди

24 Серпня 2016 13:16
Дві третини місячної норми опадів випало днями під час грози. Згідно даних волинського гідрометеоценру, вона охопила лише Луцьк і частину Луцького району.

Серйозних збитків негода завдала школі у селі Лище. У закладі вже протягом місяця облаштовують новий дах, тож підрядники не були готові до такої кількості опадів. Наслідки лиха ліквідовують ледь не усім селом, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

1 вересня у Лищі під загрозою, злива, яка пройшла тут у понеділок, 22 серпня, наробила неабиякого лиха. Дощ повністю затопив приміщення місцевої школи: мокра стеля, знищені меблі та інвентар. Про те, що у класах напередодні зробили ремонт уже нічого не нагадує.

Завідуюча шкільною бібліотекою каже, що майже третину підручників залило водою. Найбільше негода наробила лиха на другому поверсі, де затопило майже усі кабінети, тут і вчительська, і комп’ютерний клас. Педагоги переживають, що у техніку могла потрапити вода.

З 15 класів непошкодженими залишились лише три класи.

Ліквідовувати наслідки лиха взялися працівники школи разом з робітниками підрядника.

Тим часом, як запевняє районна влада, незважаючи на лихо, свято Першого дзвоника відміняти не будуть.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Як поаідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, раптова злива наробила чимало біди і в Луцьку. Численні затори, повалені білборди та огорожі, перевернуті люки та унеможливлений рух окремими вулицями - саме з такми труднощами довелося стикнутися лучанам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Серпня 2016 13:30
Ід*оти підрядчики!!! Е прогноз погоди, по якому мала бути злива,простий дах на школі,для чого було розкривати його повністю???Якісно зробили
Юс Показати IP 24 Серпня 2016 14:16
А директор на що дивилась?
директор Показати IP 24 Серпня 2016 15:24
А хто підрядник? Відомо всім,фірма депутата райради
Дуб Показати IP 24 Серпня 2016 16:29
Люди один на один з бідою!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus