USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Ігор Палиця виступив із жорсткою критикою Уряду і запропонував ввімкнути друкарський станок грошей

27 Березня 2020 13:39
Замість того, щоб підготувати закони про підтримку бізнесу і економіки, спрощення ведення підприємницької діяльності і зменшення податкового навантаження з кардинальним пониженням облікової ставки Нацбанку, Кабмін підготував проект закону, згідно якого фіскальні органи збільшують свої повноваження, прописав купу лобістських речей та повністю обнулив культурне, освітнє, спортивне та будівельно-інфраструктурне життя і майбутнє країни.

Про це нардеп від Луцька Ігор Палиця повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Вже немає ніяких сумнівів що це непрофесійний та недалекоглядний уряд!

Нам сьогодні кажуть - віддайте землю та пропишіть амністію для злочинців в банківському законі, і тоді, можливо, МВФ дасть нам подачку у вигляді поповнення золото-валютного резерву! Євросоюз прийняв рішення влити в свою економіку 750 млрд євро без всяких передумов, а з воюючої України обов’язково треба вирвати землю в обмін на чергову «дозу» від МВФ.

Ми повинні:

- Припинити витрачати валюту на повернення зовнішніх забов’язань - в України немає сьогодні такої можливості, люди і спасіння економіки має бути в пріоритеті!

- Припинити випрошувати на колінах подачки за кордоном! Якщо там наші партнери, то партнери так себе не ведуть!

- Ми повинні почати друкувати гроші стільки, скільки необхідно для допомоги бізнесу, який змушений простоювати, та всебічному запуску будівництва великих інфраструктурних проектів! І хай не співають куплені грантожери пісню про дефолт, інфляцію і девальвацію! При сильних фахівцях в Кабміні ці всі речі повинні бути прораховані і контрольовані, супроводжуючи кожну гривню з моменту влиття в економіку!

- Ми повинні під час суспільного та вуличного карантину дозволити працювати підприємствам для спасіння економіки. Але централізована доставка працівників, безпечні умови праці в масках, окулярах та рукавичках, постійна дезінфекція та контроль мінімізації спілкування між собою, скринінг температури до і після повинен бути на керівництві підприємств, увівши для них кримінальну відповідальність за порушення санітарно-захисних норм!

- Ми повинні підтримати працівників поліції і посилити вуличне патрулювання, тому що дуже скоро через відсутність грошей може початися мародерство і збільшення злочинності!

- Ми повинні ввести контрольований обов’язковий карантин для літніх людей і людей з інших груп ризику, забезпечивши їх можливістю доставки всього необхідного для життя!

- І в першу чергу ми обов’язково повинні вже, не розповідаючи казок, закупити все необхідне і захистити наших медиків, які виходять на передову в боротьбі з епідемією, захищаючи наші життя!

Я хочу звернутися до керівництва Держави: «Ми на місцях робимо все, що можемо, але є речі, які від нас не залежать, а залежать від вас, ПОЧНІТЬ ВЖЕ НАРЕШТІ ЩОСЬ РОБИТИ!!!» - наголосив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Народ Показати IP 27 Березня 2020 14:59
Ми повинні провести націоналізацію і деолігархізацію в Україні !
Лучанин Показати IP 27 Березня 2020 15:47
Шкода,що Палиця не балотовувся у президенти.Може багатьом він не подобається але ніякого толку з тих,які майже всім подобаються.
Олександр Показати IP 27 Березня 2020 19:48
Палиця молодець.Робить щось і правду каже.Підтримую нього. Скільки майданчиків він зробив у Луцьку.В парку біля стиря.Спорт майданчик.Прибіжиш до стиря і люди займаються.Хто з депутатів зробив хоть щось тільки обіцянки. Вдінуть костюми і ходять по раді половина ГЕЇВ.
Всім Показати IP 27 Березня 2020 21:04
І всі забули про Одесу, хто там і як розрулював 2 травня?
питання Показати IP 27 Березня 2020 22:03
А де Палиця зараз? Де його звернення, ролики де він план дій озвучує, цілий телеканал має і інтернет ресурси і де щоденний звіт роботи якщо він стільки на себе взяв?
123 Показати IP 28 Березня 2020 11:03
А чому депутатьска групи За майбутнє голосувала за цей уряд?
вова Показати IP 29 Березня 2020 04:08
повний піпєц настане.
Макс Показати IP 29 Березня 2020 11:12
Дефолт - це крах і зубожіння як у 90 ті роки з курсом не менше 100 грн за долар. Хтось хоче дефолту?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus