USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькрада звернулася до Кабміну щодо відновлення роботи непродовольчих ринків

12 Травня 2020 17:26
12 травня після зустрічі з підприємцями непродовольчих ринків виконувач повноважень Луцького міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт підписав звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо можливості відкриття в Луцьку ринків непродовольчої групи товарів.

Про це інформують на сайті міськради.

У зверненні вказується, що останнім часом помітно зросла кількість звернень суб’єктів малого та мікропідприємництва до міської ради. Йдеться про позбавлення можливості ведення господарської діяльності та, як наслідок, подальше зростання фінансових втрат, а також нерівні умови, в яких опинились великі продовольчі, непродовольчі та змішаного типу супермаркети, з однієї сторони, та малий і мікробізнес з іншої.

Читати ще: Луцьк на карантині: черги біля перукарень та кава на літніх майданчиках

Водночас суб’єкти підприємництва запевняють, що готові взяти на себе повну відповідальність за дотримання всіх правил безпеки, вимог карантину та організацію необхідних протиепідемічних заходів.
Як повідомлялося, на позачерговій сесії Луцькради, вслід за рішенням уряду, проголосували за пом’якшення карантину з 11 травня. З цього дня запрацювали літні тераси кафе і ресторанів, перукарні та салони краси, стоматполіклініки, непродовольчі магазини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 12 Травня 2020 17:51
Кожен раз ті підприємці, читай бариги, запевняють, що наведуть лад. Облагородять територію, хоча б сміття під контейнери кидати не будуть. Де їх обіцянки?
Алла Показати IP 12 Травня 2020 17:56
Потрібно обов'язково виплатити компенсацію малому бізнесу, адже нас примусово посадили під домашній арешт.
АллІ до Алла Показати IP 12 Травня 2020 22:04
Податки всі сплатили? Пускати на ринок тільки за наявності документів які свідчать про регістрацію у податковій і при відсутності заборгованості! Карантин - це шанс навести порядок з тими хто ухиляється від сплати податків, наведення порядку на ринках!
До анонім Показати IP 12 Травня 2020 18:06
Значення слова барига знаєш? Ходи в супермаркети, справа добровільна, де робити закупи, але не діли українців.
ой Показати IP 12 Травня 2020 20:04
помре половина базару там одні пенсіонери на бариг працюють за 100грн в день
лучанин Показати IP 12 Травня 2020 22:24
Треба скасувати плату за оренду під час карантину. Якщо ні, доведеться захищати свої права в суді.
Остап Вакарчук Показати IP 13 Травня 2020 17:04
Спікулянти торжествують та не можуть дочекатись коли почнуть знову обдурювати народ. Ночами базарники не сплять, а умовно підраховують прибуток і нові шляхи, як приховати гроші від оподаткування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus