USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подарунки юним школярам - аванс до Святого Миколая

5 Вересня 2013 18:16
100 дітей з чотирьох районів області отримали подарунки до першого вересня. Це юні учні: з багатодітних, малозапезпечених сімей, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти з Ківерцівського, Луцького, Рожищенського районів та обласного центру.
«Подаруймо дитині радість» − акція, яку Волинська Єпархія УПЦ організувала до Дня знань вдруге.
Цього року вона випадково збіглася у часі з Міжнародним днем благодійності, що лише цього року вирішили відзначати 5 вересня.
За кошти зібрані, як благодійні внески Єпархією, священнослужителі закупили шкільне обладнання: ранці, зошити, ручки, олівці, пластилін, фарби, альбоми - усе необхідне школярам молодших класів. А зібрати дітей з районів допомогла облдержадміністрація.
Також для них в актовому залі Педагогічного коледжу влаштували концерт.
«Це Вам подаруночки, щоб ви гарно вчилися, гарно себе поводили, адже Бог все бачить, і Миколай Святий усе бачить. І хто буде погано вчитися принесе замість подаруночка – різочку. І ці подарунки Вам авансом», − звернулася до дітей заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Загрева.
«Ми звершуємо цю добру справу з благословення митрополита Ніфонта, який любить дарувати дітям подарунки», − привітав дітей секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук.












Катеринка Марцинюк і Максимко Сушко з Рожищів раді подарункам: «Багато всього: і олівці, й альбоми, ще не все роздивилися!»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 5 Вересня 2013 20:05
А чо не кричать, що москалі? Ось вам реальна соціальна робота, яку в області УПЦ МП проводить в рази більше, як УПЦ КП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus