USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поховали загиблого на Сході волинянина

11 Липня 2014 09:13
В останню путь провели мешканця Граддя Маневицького району 24-річного Гринюка Володимира, який трагічно загинув, захищаючи нашу Батьківщину на Сході.

Поховали військового вчора, 10 липня.

Чин похорону звершив благочинний Колківської округи протоієрей Петро Бугайчук разом із кліриками Колківського благочиння в храмі Трьох Святителів села Граддя. В жалобній промові отець Петро наголосив про важливість молитви за новопреставленого та необхідність підтримки для родини.

У загиблого Володимира залишилася мама, менший брат і дві сестри.

Зі спогадів односельчан: ”Володя був дуже трудолюбивим, енергійним, добрим та щирим! Завжди приходив на допомогу і мав віру у Бога”. КАжуть, що з дитячих років Володимир був прислужником у місцевому храмі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Боголюбы Показати IP 11 Липня 2014 09:27
Совсем юнец, Царствие ему Небесное.
наталя Показати IP 11 Липня 2014 10:15
царство небесне слава герою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus