USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Поліська регата-2014» знайшла переможців

10 Липня 2014 17:37
Екіпаж Любешівського РП КВІ зайняв четверте місце у змаганнях з греблі на фестивалі «Поліська регата-2014». Про це інформують у прес-службі УДПтС України у Волинській області.

Захід відбувся у Любешівському районі Волинської області. Старший лейтенант внутрішньої служби Андрій Набойчик та засуджені Любешівського РП КВІ УДПтС України у Волинській області взяли участь у змаганнях з веслування на байдарках.

П’ятий ювілейний фестиваль з екстремального водного туризму має на меті сприяти формуванню здорового способу життя, пропагувати та розвивати екологічний туризм, визначити найсильніші спортивні групи, розширювати дружні та ділові зв'язки, сформувати екологічну свідомість у громадян. Захід відбувся у національному природному парку «Прип’ять-Стохід».

Змагання з веслування проводились у два етапи: першого дня заплив відбувся за маршрутом Любешів- село Сваловичі, другого дня – сваловичі- село Любязь (Любешівського району Волинської області). Також команди змагалися у запливі на коротку дистанцію на дерев’яних човнах.

Наприкінці заходу відбувся концерт місцевих фольклорних колективів.

Всього в запливі взяли участь 18 команд. У підсумку екіпаж Любешівського РП КВІ у нерівній боротьбі зайняв четверте місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
радість Показати IP 10 Липня 2014 17:43
ох і молодці ж, що пропустили перше друге і третє.
Антон Показати IP 10 Липня 2014 21:17
Цікава стаття, а хто переможці? Чи традиційних І,ІІ та ІІІ місць взагалі не було?
засуджений Показати IP 7 Липня 2015 15:43
Набойчик зайняв минулого року 10-е місце

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus