USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Поліція підтвердила, що знайшли авто зниклого львів'янина

12 Квітня 2016 16:01
Автомобіль зниклого мешканця Львова Тараса Познякова знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Інформацію про це підтвердили у вівторок, 12 квітня, в столичній поліції.

Наразі на місці події працюють експерти. У поліції зауважили, що деякі «зацікавлені» особи, які надавали неправдиву інформацію, намагалися скерувати пошуки зниклого хлопця у хибному напрямку, - повідомляють Факти.

Як повідомлялося, інформація про те, правоохоронці знайшли машину зниклого хлопця з'явилася ще вчора, проте правоохоронці лише сьогодні офіційно підтвердили цей факт.

Нагадаємо, Позняков Тарас Олександрович (1991 року народження) зник у ніч на 5 квітня недалеко від селища Бобриця Києво-Святошинського району. Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook відома волонтер Емма Шиманович, 25-річний хлопець їхав зі Львова до столиці на дуже важливу зустріч, взяв собі попутників на сайті BlaBlaCar, але потім зник зі зв'язку.

Пізніше в BlaBlaCar розповіли, що компанія не має підтвердження, що люди, які їхали з Тарасом, пов'язані з сервісом. Компанія всіляко допомагає слідству.

Згідно з інформацією Нацполіціі Львівської області, хлопець працював помічником судді у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Толік Показати IP 12 Квітня 2016 16:08
А тих дебілів-козлів що не можна знайти? ????? Надіюсь що живий чоловік
Анонім до Толік Показати IP 12 Квітня 2016 20:36
Можно, а дасть героев ато найти
лучанин Показати IP 12 Квітня 2016 18:52
дав би Господь щоб і хлопця живого знайшли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus