USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція посилить патрулювання біля храмів напередодні свят

12 Жовтня 2018 23:26
Поліція посилить патрулювання біля релігійних споруд напередодні відзначення православного свята Покрови Пресвятої Богородиці 14 жовтня.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

З його слів, на місцях доручено забезпечити належну охорону правопорядку, щоб уникнути можливих сутичок і конфліктів на релігійному ґрунті, зокрема, захоплення або блокування церков, храмів та інших релігійних об’єктів.

"Необхідно наблизити наряди до всіх культових споруд, зорієнтувати всі наради груп реагування патрульної поліції, патрульної поліції, поліції особливого призначення і звертати увагу на всі культові споруди без виключення, без приналежності до конфесій", - додав Фацевич.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попередив про неприпустимість свавілля і екстремізму на ґрунті релігійної ворожнечі через початок процесу надання Українській церкві автокефалії.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТОМОС ПРО АВТОКЕФАЛІЮ: ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Апостол Показати IP 13 Жовтня 2018 10:47
Це не бдопоможе ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus