USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Положинський порівняв раду «Майдану» з Верховною Радою

9 Січня 2014 15:48
Музикант Олександр Положинський, який одним з перших вийшов на барикади Євромайдану та закликав до мирного протесту, зараз розчарований діями, які відбуваються у центрі Києва, - повідомляє «ТСН».

На думку Положинського, до ради ВО «Майдан» увійшли не всі ті люди, які були б гідними представляти інтереси українців, - розповів лучанин в інтерв'ю «Главкому».

«Та картинка, яку я побачив на тому засіданні ради, на якому я був, дуже мені нагадала те, що відбувається у Верховній Раді. Я багато років кажу, що не бачу себе у складі Верховної Ради, тому що просто не витримаю тих умов, в яких там доводиться працювати. Відтак, навряд чи я зможу довго протриматись і в раді «Майдану», - заявив про своє прагнення вийти з ради лідер «Тартака».

Не влаштовують Положинського і цілі, задекларовані в статуті ВО «Майдан», адже музикант не бачить, які відбудуться зміни, якщо до влади прийдуть інші політики. Зважаючи на це, Олександр впевнений, що стояти на Майдані сенсу немає, а треба розробити чіткий план дій і організовувати локальні протести. «Я, чесно кажучи, вважав би за доцільне після різдвяних свят акції на Майдані згорнути. Але виключно за умови, що ми будемо чітко знати, що ми робимо далі. Тому що якщо не маю чіткої конкретної відповіді на це питання – краще стояти», - запевнив музикант. Нагадаємо, депутат від фракції «Батьківщина» Олександра Кужель розповіла, що українці готові брати в руки зброю та воювати з владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 9 Січня 2014 16:10
Адекватно людина оцінює ситуацію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus