USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Польща віддає волинським військовим конфісковану амуніцію

30 Червня 2014 22:00
Волинські активісти з допомогою голови Рівненської ОДА врятували бронежилети й каски для волинських бійців. Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Нагадаємо, що у ніч на суботу на польському кордоні затримали мікроавтобус із спрядженням для волинських бійців - бронежилетами (без пластин) та кевларовими касками. Підприємець з Волині перевозив через пункт пропуску "Устилуг" 550 кевларових касок та бронежилети загальною вартістю 1,6 мільйона гривень.

Транспорт із закупленим вантажем для наших солдатів затримали польські митники. Згодом усе конфіскувала поліція. Силовики діяли згідно закону: для того, аби переправляти амуніцію через кордон, потрібно мати дозвіл польського міністерства економіки. Зрозуміло, що у підприємця його не було. Активістів обурило те, що Польща, яка позиціонує себе найпалкішим партнером України, не вчинила гуманніше.

Ще учора підприємець Хасан обдзвонив журналістів попросив допомоги в державних чиновників (справа дійшла до Адміністрації президента).

Як повідомлялося, вчора активісти організували мітинг - вимагали від польських прикордонників повернути затриману амуніцію . Кадри з мітингу уже ввечері показав центральний канал "24".

Потужний рейвах, який вланштували активісти, дав своє: уже сьогодні в обід зателефонував голова Рівненської (!) ОДА Сергій Рибачок і сповістив, що питання вирішено. Так, поки волинські чиновники розводили руками й кивали на затяжні вихідні, допомагали сусіди! Залишилися формальності з документами, після вирішення яких польська поліція супроводжуватиме вантаж до кордону.

Згідно з попередньою інформацією, "відпустять" конфісковану амуніцію вже завтра о десятій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олесь Показати IP 30 Червня 2014 22:13
Пустовіт- ПУСТО, блін! Пусте місце! Тільки і годен, в паперах помилки шукати, листи редагувати...! Птіца - секрктарь!!! Оце партійний принцип квот в дії.
Дарина до Олесь Показати IP 1 Липня 2014 09:45
Тут не тільки квоти, тут і розум треба мати, а з ним... проблеми у "нових" волинських владців!!! Піар, числені виступи на радіо і ТБ - це головна робота Пустовіта, а єфективності у роботі повний НОЛЬ! Нехай їде прес-офіцером у зону АТО, його цьому в училищі вчили!!!
Лучанин Показати IP 30 Червня 2014 22:54
Гоніть того Пустовіта_Гузя-вітера-пирожика,сіли у владні крісла ,а результат нульовий тільки вміють кричати на майдані БЕЗДАРИ.
Наталя Камишникова, Показати IP 1 Липня 2014 11:28
Пустовіт учора зробив що міг, попри вихідний. Сама тому свідок. Відомості чи оціночні судження чиїсь про його бездіяльність у цьому питанні є неправдивими. Але не вдалося вирішити питання поки що ні йому, ні рівненському Рибачку. Каски надалі у Грубешові під арештом.
Марина до Наталя Камишникова, Показати IP 1 Липня 2014 14:53
Він все завжди "робить", тільки з запізненням у 2-3 тижня! Це його кредо! А дещо взагалі не помічає, бо партія не дозволяє!!! Ганьба такому голові ОДА!!!
З княжого Показати IP 1 Липня 2014 14:42
Все вірто Наталя написала. Питання не вирішено.
закон Показати IP 1 Липня 2014 14:56
Поляки не будуть на ваше гоп-ца-ца реагувати, а будуть діяти по закону і ваші майданні штучки не пройдуть!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus