USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польський рок-гурт написав пісню про пекло українського Майдану. ВІДЕО

7 Березня 2014 16:55
Останні події на Майдані надзвичайно вразили польських музикантів, і вони присвятили пісню українцям, - повідомляє Espreso.tv.

Польський гурт mPROJEKT записав пісню Walczę O Jutro (Борюсь за Майбутнє), який був написаний в час коли на Майдані розгорталось пекло.

Сам гурт створений у червні 2011 року в Любліні. До його складу входять три гітаристи, один клавішник та барабанщик.

До слова, польський рокер Павел Кукіз, котрий неодноразово виступав на революційному Майдані Незалежності, написав марш за мотивами українського гімну "Ще не вмерла Україна".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гість Показати IP 7 Березня 2014 18:36
ці теж герої.... у них теж колото-різані рани.. черепно-мозгові травми... тяжкі травми голови ... очей і кінцівок. Вони теж сини України.... але Європа їх не бере на лікування.. і вони теж незадоволені владою... але їх обовязок і присяга Батьківщину захищати. і вони.. герої теж...хоч і.невизнанні своєю ж ненькою Україною ....їх діти сироти і матері овдовіли також.... http://www.youtube.com/watch?v=39W5Cvb06So
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 22:05
да вони і майдауни справді хворі.Бо без наркоти таку дурь як на майдані просто не можна було творити.
ИЗВУКИ ИТАЛИЯ УК до Анонім Показати IP 8 Березня 2014 02:18
ЦЕ ЗА ТАКИХ НАРКОМАНИВ ЯК ТИ СИНОЧКИВ ТИХ ЩО ПРИ ВЛАДИ БУЛИ ЗАГИНУЛИ РОЗУМНИ ДИТИ МЕНИ ЦИКАВО ДЕ ЗАРАЗ ТИ БЕРЕЖ ГРОШИ НА НАРКОТУ ЦЕ ВИ ВИНОСИТЕ БАНКОМАТИ З СУМЕРМАРКИТИВ И ГРАБИТЕ КВАРТИРИ ПИД ШУМИХУ??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus