USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Полякам не вистачає сезонних робітників з Волині

6 Серпня 2013 17:32
Власникам польських земель - замало заробітчан з України. Потрібні ще.

У польських господарствах відчувають гострий дефіцит українських заробітчан. У більшості, як показує практика, це – волиняни.

Такої проблеми з українськими працівниками ще не було. Якщо зазвичай в країну на сезонні роботи приїжджає 200 тисяч українців, то цьогоріч їхня кількість значно зменшилась, - пише Про Волинь.

Українці пояснюють – справа в візах. Дуже важко зареєструватися на прийом до консульського центру та отримати дозвіл на роботу. Поляки також панікують. Багато з них вже пропустили сезон ягід, бо не було українців, які можуть їх зібрати. Сподіваються, що на інші фрукти заробітчан пустять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волиняка Показати IP 7 Серпня 2013 00:21
нехай пани самі свої фрукти збирають, а в нас роботи вдома купа...
Патріот Показати IP 7 Серпня 2013 11:29
Це говорить про те, що економіки України теж піднімається з колін. Як би не було.Запрошуємо поляків до співпраці на українській землі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus