USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Поляки зацікавилися похованнями у Володимирі. ФОТО

25 Травня 2011 11:21
Оприлюднення інформації про масові поховання жертв НКВС у Володимирі-Волинському зацікавило польську сторону, оскільки жертвами були громадяни Другої Речі Посполитої.
24 травня у Володимирі-Волинському відбулася зустріч із польською делегацією. Про це повідомили у ДП «Волинські старожитності».
До міста завітали заступник голови комітету національної оборони Сейму Даріюш Селіга та депутати Сейму Гжегож Торішевські і Ярослав Ставярські.
Їх зустрічали заступник володимир-волинського міського голови Андрій Шоцький та заступник начальника обласного управління культури і туризму Василь Ворон.
Поляки ознайомилися із ходом розкопок на володимирському городищі, де й було знайдено людські рештки.
Заступник директора ДП «Волинські старожитності» Сергій Панишко розповів про знахідки.
Польські посадовці запропонували українській стороні допомогу у дослідженні. Зокрема обговорювалося питання співфінансування подальших розкопок та проведення експертиз решток.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus