USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Померла волинська журналістка. ОНОВЛЕНО

6 Липня 2014 08:59
Не стало - провідної журналістки «Вісника+К» Марії Дубук. Марії йшов всього 49-й рік... Вона майже ніколи не була у лікарів. Ще два місяці назад ніщо не віщувало біди, коли у неї діагностували важку недугу. Термінова операція і подальше лікування у Луцьку та у столичній клініці не дало результату. Сьогодні серце Марійки перестало битися. Про це повідомляє «Вісник+К».

Сьогодні близько 23:00 тіло привезуть у Луцьк. Попрощатися з Марійкою можна буде у Храмі Всіх Святих Землі Волинської. Процесія триватиме до другої ночі. А потім тіло Марійки повезуть на малу батьківщину - у село Лютка Старовижівського району, де й поховають 6-го липня.



Усі ми знаємо її як надзвичайно працелюбну, скромну, справедливу колегу. Вона дуже любила своє мальовниче село Лютка на Старовижівщині, природу свого краю. Марійка любила людей, любила Бога. Віримо, що у Царстві Небеснім у неї не буде клопотів, переживань і мук.

Марійка, спочивай з Миром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 6 Липня 2014 11:37
Марійка була талановитою журналісткою. Вона вміла побачити цікаве у будь-якій буденній речі. Писала легко і цікаво. Шкода, що такі щирі і добрі люди так швидко покидають нас.Та Марійка ще довго буде жити в нашій пам'яті.
Рожище - дуже талано Показати IP 6 Липня 2014 21:54
Хай її земля буде пухом. Родині - співчуття.....
Оксана Показати IP 7 Липня 2014 12:59
Світла пам’ять світлій людині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus