USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порошенко звернувся до українців

22 Червня 2014 09:43
Президент України Петро Порошенко обіцяє відновити мир і спокій в державі

Про це йдеться на сайті глави держави.

"Шановні співвітчизники! Дорогі ветерани! Сьогодні ми схиляємо голови перед загиблими в найбільшої в історії людства війні, згадуємо мільйони полеглих українців.

22 червня 1941 року гітлерівські війська вторглися на нашу землю, якій судилося надовго стати центром кровопролитних оборонних боїв та наступальних операцій. Україна в роки Другої світової війни понесла колосальні людські втрати. Ми віддаємо данину поваги і любові ветеранам за їхній героїзм і жертовність.

Низький вам уклін, що вистояли і перемогли, врятували від поневолення рідну землю, Європу, весь світ. Запевняю, що ми будемо гідні вашого незабутнього подвигу.

Минуло багато десятиліть, але смертельне дихання війни відчувається знову. Схід став ареною бойових дій, гинуть люди. Ми повинні рішуче і негайно відновити мир в державі. Драматичні події останніх місяців підтвердили давню істину - народ сильний під час єднання. Так було під час жорстокої боротьби з нацистами, так має бути і зараз. Перед реальною загрозою, яка виникла, ми повинні ще більше згуртуватися і убезпечити свій історичний вибір, захистити наше право вільно жити на своїй Богом даній землі. Висловлюю щиру вдячність військовослужбовцям, правоохоронцям, волонтерам, усім небайдужим громадянам, які стали на захист миру, суверенітету і територіальної цілісності нашої держави. Наш народ переміг у Другій світовій війні і тому я впевнений, що як переможці ми гідно пройдемо суворі випробування і тепер.

Світла пам'ять всім загиблим за волю України. Завдяки їх подвигу в нашій державі обов'язково настане спокій і мир. Слава Україні!
", - йдеться у зверненні президента.

Зазначимо, що сьогодні відзначають 73 річницю початку Великої Вітчизняної війни.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко заявив, що Україна готова до відновлення територіальної цілісності всіма способами, але пріоритет наразі надається мирним засобам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
гiсть Показати IP 22 Червня 2014 09:58
Тiльки мир!
Дончанин до гiсть Показати IP 22 Червня 2014 10:49
За двумя руками! Только дело в том, что после вступления в силу "мирного плана Порошенко" Славянск долбят каждый день.
))) до Дончанин Показати IP 22 Червня 2014 12:03
по-вашему, петя случайно издал указец о перемирии в пятницу вечером? министра-то нет, а это он должен передать армии распоряжение. а у них выходной. зато все шито-крыто, украинские домохозяйки радостно плачут - Мир! а что стрельба? подумаешь, стрельба. не по нам же. пока.
Дончанин до ))) Показати IP 22 Червня 2014 12:07
Если конечно забыть, что Петя - главнокомандующий. Ну а в остальном - правда.
До Дончанина Показати IP 22 Червня 2014 11:40
Мир повинен бути з обох сторiн.Якщо не можуть домовитися,то хай кличуть спостергачiв з ООН.Тiльки мир.Досить вбивати дiтей !
Дончанин до До Дончанина Показати IP 22 Червня 2014 11:45
"Мир повинен бути з обох сторiн" - А кто будет терпеть то, что не позволяют восстановить нормальное водоснабжение Донецка? И не только Донецка. А кто и сегодня стреляет на границе с Россией? Я уже не говорю об Славянске.
ПРОБЛЕМА Показати IP 22 Червня 2014 16:54
Вся проблема знаэте де?Правильно-в Києві.От вам і план .от вам і мир.
гість до ПРОБЛЕМА Показати IP 23 Червня 2014 09:39
проблема не в Києві, а в твоїй голові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus