USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Постраждалим у ДТП дітям волиняни здали кров

18 Травня 2016 16:29
Працівники Головного управління Національної поліції у Волинській області та управління патрульної поліції в Луцьку долучилися до загальноукраїнської акції «Здай кров – врятуй життя». Правоохоронці стали донорами крові для постраждалих у ДТП дітей.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

У такий спосіб волинські поліцейські вирішили допомогти дітям і привернути увагу громадськості до проблеми смертності на автошляхах, нагадати водіям і пішоходам на важливості дотримання правил дорожнього руху.

«Ми хочемо не лише допомогти в лікуванні постраждалих людей, а й вкотре звернути увагу учасників дорожнього руху на необхідності дотримання безпеки на дорозі. Раніше вже доводилося здавати кров. Самопочуття нормальне. Буду щиро радий, якщо моя кров врятує чиєсь життя», - зазначив один з учасників акції, начальник сектору дільничних інспекторів поліції Луцького відділення поліції Тарас Пастерук.

Захід організували в рамках Всеукраїнського тижня безпеки руху, який на території Волинської області, як і по всій Україні, проводять з 16 до 22 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus