USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Право на мітинги у Луцьку продовжать обмежувати

28 Березня 2013 18:49
Депутати Луцької міської ради вдруге не підтримали проект рішення, який би скасовував обмеження на мітинги, що встановив своїм рішенням виконком міськради 25 грудня 2008 року.
Про це інформує «Вголос».
Депутат Андрій Козюра пропонував скасувати рішення Луцької міськради, оскільки воно суттєво звужує конституційне право лучан на мирний протест і суперечить нормам законодавства. Проте голосів для цього у депутатів забракло.
«За» скасування цього рішення виконавчого комітету Луцької міської ради проголосували лише 24 депутати Луцької міськради. Натомість не голосувало 8 депутатів, а один утримався.
Тож, і надалі потрібно не тільки повідомляти орган місцевого самоврядування про свою акцію, а й просити дозвіл на це. До того ж старий порядок встановлює термін повідомлення – 4 дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus