USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Правоохоронці завершили обшуки на митному посту «Ягодин», - ЗМІ

28 Квітня 2017 23:46
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у п’ятницю, 28-го квітня, на міжнародному автомобільному пункті пропуску “Ягодин” працівники правоохоронних органів здійснювали обшуки.

На підставі ухвали суду обшуки розпочали проводити у післяобідню пору співробітники Управління захисту економіки у Волинській області, прокуратури Волинської області, а також внутрішньої безпепеки управління ДФС у Волинській області.

Зокрема, поліцейські Департаменту захисту економіки заблокували службові приміщення митниці. Під час проведення слідчих дій в’їзд та виїз з режимного об’єкта був тимчасово обмеженим, повідомляє Кордон.

Здійснювали огляд робочих місць кожного працівника митниці. Особливих знахідок не виявили.

Через кількагодинний обшук водії, що проходили митний контроль, почали дещо дратуватись через затримку. Загалом все пройшло спокійно й без інцидентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жека Показати IP 29 Квітня 2017 08:18
Цирк
Петро Показати IP 29 Квітня 2017 11:29
Букатевичка залетіла!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus