USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Православні з Волині вчились стріляти з пневматичної зброї. ФОТО

22 Липня 2013 15:24
Волиняни стріляли з пневматичної зброї, навчалися карате і змагалися у туризмі під час православного табору «Фаворит», - поінформували у Волинській єпархії Української Православної церкви Московського Патріархату.

Фестиваль активного відпочинку та особистого розвитку відбувався упродовж 5 днів на березі озера Тросне, що поблизу села Карасин Маневицького району.

Захід організував молодіжний відділ єпархії та Центр духовно-естетичного виховання дітей і молоді «Стежина добра». Участь у ньому взяло понад 130 чоловік віком від 15 до 35 років.

Під час фестивалю його учасників навчали відстоювати Святу Православну віру в умовах секулярізації суспільства та активній діяльності різноманітних сект.

Із православною молоддю зустрівся відомий у православному молодіжному середовищі проповідник, ігумен Валеріан. Він розповів про марновірства у православному середовищі, зокрема такі, що культивуються в окремих навколоцерковних колах. Він наголосив, що істина віра має базуватись на любові, а не на «страхах перед ідентифікаційними кодами та новими паспортами».



Розповіли молоді й про історію сектантства та методи полеміки із адептами псевдохристиянської секти «Свідки Єгови». А також прочитали лекцію щодо загрози Православної церкви та її вірним від секуляризованого суспільства.


У повідомленні йдеться, що останній день фестивалю для вірян був найкращим. У таборі відслужили Божественну Літургію з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта. Відправив її сподвижник клірик Свято-Покровського кафедрального храму Луцька архімандрит Аліпій Сапіга.


Зі слів організаторів заходу, дозвілля фестивалю було насичене інтелектуальними та спортивними іграми. Відбулося також змагання зі стрільби з пневматичної зброї, де призові місця, як не дивно, вибороли дівчата.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 22 Липня 2013 15:54
Церква ,яка базується на брехні,немає майбутнього. Вкрали назву "українська". РПЦ -філіал Кремля-ФСБ.
Православний Ак-47 Показати IP 22 Липня 2013 16:24
Роздайте православній молоді стволи, нехай вчаться убивати овечок, що заблудили у цьому гріховному світі. Скоро папік-гундяй приїде, готуйтесь до празника
магомет Показати IP 22 Липня 2013 16:57
Церква, в якій попи вчать стріляти - це прихисток диявола. Ще підучіть пити й курити і ваш легалізований такими ж бандюками в державній ієрархії бізнес швидко піде вгору.
Pavel до магомет Показати IP 22 Липня 2013 23:23
Вміти треба все, от нападуть на тебе завтра москальо-ляхи і будеш надіятись на нашу армію яка з швабр стріляє?
русский Показати IP 23 Липня 2013 07:32
Горящие глаза, пена у рта... винтовки в девичьих руках, - ЗЛОВЕЩЕ. Страшно даже подумать, что ждать от этой молодёжи завтра.
Реаліст Показати IP 23 Липня 2013 09:09
Вкрали назву "українська". А що принесла твоя українська? лисих дядьків, що в 91 били духовенство і силоміць забирали церкви? чи патріарха, який сам придумав, що він патріарх? Велика країна із сумнівними героями та цінностями...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus