USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Преса, екопродукти та літні майданчики: які тимчасові споруди дозволили розмістити у Луцьку

21 Березня 2018 18:34
Низку тимчасових споруд дозволили розмістити на вулицях міста члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 21 березня.

Як повідомила заступниця начальника управління розвитку підприємництва і реклами міськради Тетяна Чемерис, пропонують погодити ТзОВ «ВОЛИНЬПРЕСА» розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (кіоску для торгівлі пресою) на вулиці Кравчука, 28 на термін 3 роки. З її слів, об’єкт раніше стояв на ділянці, але без паспорту прив’язки. Відповідно до нової комплексної схеми розміщення тимчасових споруд, розміщення кіоску там передбачене. Позитивне рішення винесла робоча група.
Зі слів члена виконкому Ігоря Муковоза, у кіоску продаватимуть не лише газети.

Втім, члени виконкому підтримали проект рішення.

Підприємцю Віталію Николайчуку погодили розміщення літнього торговельного майданчика на вулиці Ковельській, 1 на термін 3 роки з періодом сезонного функціонування з 1 травня по 30 вересня, Андрію Хоменку - розміщення лотка для торгівлі кавою на проспекті Волі, 15 на термін 3 роки.

Підприємцю Ігорю Мар’юку погодили розміщення торговельного павільйону на вулиці Рівненській (біля житлового будинку на вулиці Теремнівській, 2) на термін 3 роки. Тетяна Чемерис пояснила, що щодо цієї тимчасової споруди було позитивне рішення робочої групи, павільйон передбачений у комплексній схемі. Суперечки щодо розміщення тимчасової споруди на цьому місці тривають вже давно, було рішення суду, що зобов’язувало виконком розглянути питання.

Підприємцю Івану Пасічнику дозволили розмістити торговельний павільйон на вулиці Кравчука, 17 на термін 3 роки. Заступник начальника управління розвитку підприємництва і реклами повідомила, що підприємець має намір продавати екологічно чистий хліб власного виробництва, а також сири.

Заступник міського голови Олександр Рачков розповів, що поряд з тимчасовою спорудою розташований згорілий об’єкт на праві власності - купа бетону в землі, тож тимчасова споруда відступатиме від цього об’єкту. Підприємець здійснить благоустрій території поблизу торговельної точки, поклавши бруківку.

Підприємцю Роману Шевчишину погодили розміщення торговельного павільйону на проспекті Соборності (біля житлового будинку № 42) на термін 3 роки.

Торговельний кіоск на вулиці Кравчука, 1 дозволили розмістити підприємцю Наталії Ваколюк. Зі слів посадовця, раніше підприємець здійснювала торгівлю в іншому місці. Комплексна схема передбачає розміщення тимчасової споруди.
Проект рішення підтримали попри те, що, зі слів члена виконкому Валерія Корпача, кіоск закриватиме огляд – місцеві жителі не зможуть побачити, хто виїздить з двору будинку.

Не дозволили розмістити торговельний павільйон на вулиці Конякіна, 3 підприємцю Петру Марчуку. Тетяна Чемерис розповіла, що це нові об’єкти, які були внесені до комплексної схеми.

За цією ж адресою не погодили розміщення нового торговельного павільйону підприємцю Валентині Божик та торговельного павільйону підприємцю Миколі Груб’яку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто аналітика Показати IP 21 Березня 2018 20:42
Да, а раніше отак заводи, промислові підприємства, садочки, житло розміщали - трудових ресурсів не вистачало. Де промислові гіганти, де бюджетоформуючі підприємства ? А тепер зійшли на пси ! Тішимося синицею в жмені ! До кого апелювати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus