USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прецедент: лідер громади добровільно пішов у відставку

18 Лютого 2012 12:55
У Залісах Ратнівського району трапився рідкісний не лише в історії району, а й, мабуть, на Волині випадок — сільський голова Михайло Корецький добровільно відмовився від своєї посади.

Про це пише газета Волинь-нова.

У листопаді 2010 року Корецький, балотуючись на посаду сільського голови на виборах до місцевих рад від партії «Батьківщина», отримав блискучу перемогу – за нього проголосувала переважна більшість виборців.

Однак уже через рік він, очевидно, розчарувався і... написав заяву на звільнення за власним бажанням. Депутати такий крок голови сприйняли з подивом, адже активності в нього не бракувало, а тому одноголосно проголосували проти задоволення заяви.

Втім, недавно Михайло Корецький знову написав заяву на звільнення з посади сільського голови. І цього разу обранці громади підтримали її.

За словами голови районної ради Миколи Макарука, який брав участь у роботі сесії, причиною добровільної відставки сільського голови є те, що йому важко працювалося, бо останнім часом не мав належної підтримки у своїх діях ні від депутатів, ні від виборців села. Тому й подав у відставку.

Обов'язки сільського голови нині виконує депутат, секретар сільської ради Любов Жерж. Як повідомила вона, найближчими днями сільська рада направить до Верховної Ради подання про призначення у Залісах дострокових виборів сільського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Торчинпродукт Показати IP 18 Лютого 2012 14:06
Дозволю поінформувати, що схожа ситуація років 6 тому була в Торчині. Директор місцевого ліцею, якого обрали головою селищної ради, добровільно склав повноваження і повернувся на попередню роботу. Ось так.
Уніат Показати IP 18 Лютого 2012 16:10
Є ще порядні люди на Україні
ГМО Показати IP 18 Лютого 2012 17:06
Видно сівісний голова. Бо більшісь тримаються до останнього нічого не зробивши для людей.
анонім Показати IP 19 Лютого 2012 21:07
ще як би,Світлана Адамівна (Руднянська сільрада),вчинила так ,другий термін невідомо що робить,як з космосу.
Тамара до анонім Показати IP 23 Лютого 2012 15:06
вам,ще далеко до С.А.Вона багато зробила для жителів сільськоі ради.
жителі с.Рудня до Тамара Показати IP 23 Лютого 2012 16:43
Руднянська сільська рада найкраща,колектив на чолі з Світланою Адамівною прекрасний,працьвитий,добрий сільський голова,Всім бажаємо такого сільського голову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus