USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президент Туреччини виторгував у Путіна двох українських політв’язнів

25 Жовтня 2017 18:52
Представників Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова, раніше засуджених в окупованому Криму, 25 жовтня Росія видала турецькій стороні.

Літак з громадянами України Ільмі Умеровим та Ахтемом Чийгозом приземлився в Анкарі. Вони можуть повернутися до України вже завтра.

За доручннням Президента України їх зустрічатиме наш посол та сприятиме їх перебуванню в Туреччині. Про це повідомив у Фейсбуці прес-секретар Президента України Святослав Цеголко.



Звільнені українські політв'язні Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз можуть повернутися до України вже завтра, 26 жовтня 2017 року.

Про це у Facebook повідомила дочка Умерова Айше. "Відразу ж лікарі провели медогляд, тому що в обох є проблеми зі здоров'ям... Для тата вже знайшли місцеві аналоги всіх його ліків, тому що цей політ вийшов досить несподіваним для нас і необхідних таблеток у нього з собою не було. Каже, що якщо все буде нормально, то вже завтра вони зможуть летіти в Київ, але точно це поки невідомо", - повідомила Умерова.



Нагадаємо, раніше акція на підтримку заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова, якого утримують у психлікарні в анексованому Росією Криму, відбулася у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus