USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Про перспективи волинського лісу. ФОТО

26 Березня 2013 08:00
Міжнародний день лісу відзначали 21 березня. Власне, у цей день на Волині стартувала акція «Майбутнє лісу - у твоїх руках».

У рамках акції працівники лісогосподарських підприємств Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства провели заходи, уроки на тему екологічно-лісівничої пропаганди, охорони та захист лісів. Молодь вчили усвідомлювати роль та значення лісів в житті людини, любити природу, дбати про довкілля, - інформують організатори.

У заходах, присвячених Міжнародному дню лісів, взяли участь загальноосвітні школи області.

Тематичні лекції та виховні години вже відбулися у більш як 30 школах області.

Наразі, через несприятливі погодні умови лісівники проводять лише теоретичну частину акції. Як тільки розтане сніг, обіцяють, лісівники Волині почнуть створювати нові лісові плантації та залучатимуть до цієї роботи громадськість.

Окрім того, у 2013 році підприємства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства запланували провести лісовідновлення на площі 3 110 гектарів, зокрема посадити 250 гектарів нових лісів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гоша Показати IP 26 Березня 2013 08:49
нехай розкажуть скільки гектарів лісу вирубали в цьому році під сплошну вирубку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus