USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про що говорили урядовці і волинська влада без преси

25 Жовтня 2013 15:28
Селекторна нарада за участю чиновників області та посадовців уряду відбувалася за зачиненими дверима. На початку засідання Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул повідомив, що нарада буде закритою. Тож запрошених волинських журналістів попросили вийти із зали.
Про що розмовляли під час селекторної наради без участі преси, згодом повідомила прес-служба облдержадміністрації.
Як переконують в ОДА, під час наради йшлося про організацію опалювального сезону в Україні. Зокрема голова облдержадміністрації Борис Клімчук відзвітувався уряду, що на Волині опалювальний сезон проходить стабільно. Мовляв, і котельні замінили, і газ економлять.
«Всі котельні працюють. У містах обласного значення подається цілодобово гаряча вода. Усі споживачі забезпечуються централізованим теплопостачанням та водопостачанням. За січень-вересень 2013 року усіма споживачами області використано природного газу на 0,5% менше, у порівнянні з минулорічним періодом», - йдеться у повідомленні.
Крім того, очільник області, переконують у прес-службі ОДА, попросив Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула завчасно повідомляти адміністрації про режим відеоселекторних нарад, щоб не ображати медійників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Cfvh Показати IP 25 Жовтня 2013 15:41
А чого тут секретного?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus