USD 40.15 40.65
  • USD 40.15 40.65
  • EUR 40.35 40.70
  • PLN 10.10 10.28

Проблем з «дитячими» грішми не буде

4 Лютого 2013 17:35
У Луцьку врегулювали питання отримання довідок про склад сімї, необхідних для отримання державної допомоги при народженні дитини.

Батьки новонароджених дітей на початку року забили на сполох, адже 1-го січня 2013 року став чинним Наказ Міністерства внутрішніх справ України, яким змінено порядок реєстрації громадян. Відповідно до цього документа працівники «паспортного столу» не мали права ставити будь-які відмітки до будинкової книги. А це перешкоджало отриманню довідки про склад сімї, яку обов’язково потрібно подати батькам новонародженої дитина аби отримати допомогу від держави.

Втім, зараз проблеми з оформлення документів на державну допомогу при народженні дитини немає, запевнила у коментарі «ВН» директор Департаменту соціальної політики Лариса Боярин.

«Проблему вирішила Луцька міська рада ще 29 січня цього року, оскільки прийняла рішення «Про видачу довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні будинку осіб», яке регулюватиме це питання. Відповідно до нього, житлово-комунальні підприємства видаватимуть громадянам довідки про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому будинку на підставі відомостей про реєстрацію місця проживання осіб, наданих Управлінням Державної міграційної служби України у Волинській області», - пояснила посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus