USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Програма харчування для студентів фонду Ігоря Палиці продовжує діяти

30 Вересня 2013 18:10
Програма харчування студентів з особливих категорій денної форми навчання Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки продовжує діяти згідно з положенням благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Проект реалізовують у рамках програми «З добром у серці» з 2011 року. Упродовж першого півріччя цього року 170 студентів отримали допомогу у рамках проекту на суму 345 тисяч гривень. Студенти харчуються в їдальнях навчальних корпусів за талонами.



«Поруч з підтримкою культурно-мистецьких, освітніх, наукових програм, програми соціального спрямування у нашому суспільному житті дуже потрібні. Філантропія, на думку Ігоря Палиці, є нормою життя. Окрім програми харчування студентів, фонд здійснює харчування малозабезпечених учнів луцьких шкіл, малозабезпечених мешканців міста у територіальному центрі. Ми вважаємо, що такі програми повинні бути постійними», - повідомила заступник голови правління фонду Ірина Констанкевич.

Вона зазначила, що тепер завданням адміністрації університету є подбати про те, щоб ці обіди були калорійними та відповідали стандартам.

Також заступник голови правління нагадала, що на сайті благодійного фонду діє опитування «Десять благодійних справ». Тож студенти, які вважають, що програма харчування є необхідною, мають змогу висловити свою думку за допомогою голосування.
Варто зауважити, що окрім волинських студентів, до програми залучили студентів Луганського національного університету, які навчаються в СНУ імені Лесі Українки за обміном.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus