USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прохання до користувачів Інформаційного агентства Волинські Новини

24 Березня 2014 11:21
На сайті Інформаційного агентства Волинські Новини останнім часом суттєво збільшилася кількість коментарів до публікацій.
Нагадуємо нашим шановним користувачам, що можливість коментування передбачена для обміну виважених думок, власних оцінок, проте не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей.


На сайті для вільного висловлення думок діє постмодерація, тому редактори Інформаційного агентства Волинські Новини ознайомлюються із коментарями уже після їх появи на сторінках ресурсу.
У зв’язку з цим просимо бути більш стриманими у експресивних висловлюваннях, не ображаючи інших користувачів.
Будьте готові, що деякі коментарі будуть видалені із сайту через порушення правил видання.

Розраховуємо на ваше розуміння і вдячні за увагу до публікацій Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Артем Показати IP 24 Березня 2014 11:29
Прошу не пускати коментарі з призивами до сепаратизму.З достовірних даних знаю, що постійно працює група з 5-6 тролів котрі накаляють ситуацію.Посилання на їх коменти вже подано на гарячу лінію СБУ.Дякую за увагу.
Ха-Ха до Артем Показати IP 24 Березня 2014 12:23
Від страху під стіл залізли)))))))))))))
тролі до Артем Показати IP 24 Березня 2014 19:43
ти нас налякав прямо піпец
тролі до Артем Показати IP 24 Березня 2014 19:45
Ашо ж ти тих хто підстрікав до революції і масових заворушень в СБУ не здавав?
Роман Показати IP 24 Березня 2014 11:53
Забанюйте неадекватних користувачів, через Ip адресу!!!!!
Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 11:54
Батько Жиріка єврей з Костополя -це наглядний приклад як Росія УМІЄ виховувати власних патріотів навіть з нащадків власних клятих колишніх ворогів ! От коли Україна переможе їхній спосіб зомбування людей-Україну чекає світле майбутнє ! ''Волинські новини ''дуже ''мудро'' підтримує владу замість того щоб заблокувати всіх тролів пo IP,пише до всіх звернення ! поки ше є час купуйте сіль,гречку... і ховайте на вишках ,з нашими ''мудрими'' командірами при владі i медією-на всіх чекає голодна зима і не одна...!
Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 12:05
Зайшла була на ''Комсомольську правду''написала українською: Привіт з Євросоюзу і пояснила зомбованим ,шо западенок там ніхто мити туалети не заставляє,а працюємо виключно по спеціалізації з українськими дипломами навіть розмір зарплати посоромилась написати(яка в разів 10 вища за російську),шоб не образити... ,так повідомлення не надрукували-порахували відразу диверсанткою ! ''Волинські новими''-переймайте досвід у сосєдей і буде мир на всій Землі !
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 12:58
Ти ще б свою зарплату в forbs надрукувала!)) Комсомольську правду?) Ти в ссср писала?))
Emihrantka до Анонім Показати IP 24 Березня 2014 13:50
Набери в Ґуглі ''Комсомольська правда'' і надрукуй в повідомлені українською ''Привіт з Волині !'' і твоє повідомлення теж не надрукують. Я інколи ту інтернет- газету переглядаю,шоб до ворожки не ходити,там все задарма написано,шо у кацапів не тільки на язиці,а і в голові ....
Петро О. Показати IP 24 Березня 2014 12:59
Я вважаю, шо ви молодці, бо даєте всім висловитися. В той час як боягузи з інших українських видань не дають коментувати новини, або вимагають авторизації через усілякі мережі. А може, я хочу анонімно сказати і когось викрити в зловживаннях. Але відповідати не хочу поки, бо мене з роботи можуть потурити. А тут чтко написав, люди підхопили і може наша міліція підхопить. Отакий резонанс і має бути від 4 влади, тобто представників ЗМІ. Уважуха, що друкуєте. А матюки канєшно тре стирати і образи всіляки, розпал різні.
001 Показати IP 24 Березня 2014 13:02
якщо виявлення вільної думки ви вважаєте зведенням рахунків, то про що ж тоді писати? А як ще тоді донести до простих смертних про декотрих патріотів, які регулярно повертаються до влади, змінюють на голові кашкети, бігають із партії до партії і при тому навіть не червоніють.
Олег до 001 Показати IP 24 Березня 2014 13:08
Ну, як ви напишете мій сусід м**дак, прости**ка і злодійк а і вкажете прізвище, то думаю тут не обмін вільної думки а наклепство і зведення рахунків. Інакше - пишіть заяву в міліцію чи в правий сектор. Вже не знаю куди дієвіше :)
002 до 001 Показати IP 24 Березня 2014 13:23
Молодець 001,підтримую повністю.Що це таке промодерація? По іншому це цензура,зразка СРСР.Людина має повне право висловити свою думку в будь якій формі (крім сепаратизму),адже вона виливає свою душу гнітющими її проблемами,негараздами,душевним болем і т. д. А нецензурщину так як ви це робите (молодці),крапочками друкувати.
Emihrantka до 002 Показати IP 24 Березня 2014 14:02
Судячи по твоєму НАВЧЕНОМУ ЛЕКСИКОНІ і ти з команди тролів.Думка людей яким платять за те, що САМЕ писати,не є їх власною думкою ,значить повина бути заблокована,інакше можна медію з часом можна буде звунуватити в посібництві окупнатів під час інформаційної війни...
002 до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 14:17
"грамотійко",ти можеш вирахувати проплачених користувачів?А лексикон в мене дійсно вченої людини,ти повністю вирахувала,молодець,Тільки тролем я ніколи не був і не є,свої думки висловлюю в різко критичній формі,якщо в цьому є потреба.Так і буде в дальнійшому,маю свою об'єктивну позицію і міняти її не збираюсь.Висловлювати думки буду так,як вважаю за потрібне і щоб було зрозуміло і цікаво людям.
Emihrantka до 002 Показати IP 24 Березня 2014 14:59
Та я бачу ,шо сильно ''грамотний'' більш як висловлювати ''власну думку''за гроші ні на шоо більш і не здатний ! Возили там на вас кацапи,ляхи,мадяри...воду, і далі возити будуть,бо усі тіко і навчилися грамотно писати і вбили думку''шо вільно думають'' ! он у Євпаторії навіть дельфінів були навчили малювати ,а толку ?
Модератор до 002 Показати IP 24 Березня 2014 14:58
Написали ж не премодерація, а постмодерація, тобто коментарі з"являються одразу після публікації, тому просимо зважати на те, що пишете. Бо модератор вже згодом читає те, що всі можуть бачити і вільно читати. Ніякого натиску на вільну думку не здійснюємо. Прохання стосується висловлюватися в рамках чинного законодавства і моралі. Свобода слова - не сваволя і анархія.
Emihrantka до Модератор Показати IP 24 Березня 2014 15:07
Хлопче,хоч ти зпустись з хмар на грішну землю і зрозумій ,що війна на порозі.Пройди якісь елементарні курси психолоґії,шоб по одній фразі вже бачити ,де троль і бань.Зрозумій ,війна на порозі і саме ти ЗАРАЗ ще на шось здатний,завтра буде пізно.Діяти треба кожному, а не літати в мріях i rozwodyty polemiku...
Emihrantka до Модератор Показати IP 24 Березня 2014 15:28
P.S.зайди на будь який російськомовний сайт і напиши російською,тебе або відразу забанять, або налетить зграя тролів і так мізки промиють,шо зникне бажання ще раз туди заходити.Така інформаційна війна вже йде роками.Ви тут граєтесь ще в демократію ,щось намагаєтесь донести придуркам....:::::)))))))
Kat до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 20:55
ми ще, слава Богу не в Росії. не всі втікли з корабля як дехто. Не дочекаєтеся, що ми емігруємо з рідної землі. Зубами рвати будемо кожного ворога і вільно висловлювати свою думку
Emihrantka до Модератор Показати IP 24 Березня 2014 15:29
Вибачаюсь за опечатку,мала на увазі напиши українською :)
Волинським новинам до Модератор Показати IP 24 Березня 2014 22:30
Дякую, що вмієте "слухати" своїх читачів )
Маруся Показати IP 24 Березня 2014 14:40
Правдиву інформацію може писати кожен, але якщо вона правдива то навіщо прикриватись анонімками?
Луцьк Показати IP 24 Березня 2014 15:31
А чому в темах про Палицю дозволені лише пости які його прославляють? Всі інші думки тупо трете.
my_gift Показати IP 24 Березня 2014 15:56
Ну і де ті правила можна почитати??
Варто до my_gift Показати IP 24 Березня 2014 20:53
УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus