USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура розслідує побиття інваліда АТО волинськими міліціонерами

16 Вересня 2015 11:32
Розслідування побиття правоохоронцями Володимира-Волинського двох молодих людей, один з яких є інвалідом АТО І групи, контролює керівництво прокуратури області.

Про це повідомив перший заступник голови облради Олександр Пирожик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Раніше повідомлялося, що громада Володимира-Волинського вимагала провести розслідування та висловлювання обурення з приводу того, що міліція намагається «зам’яти» справу. Нагадаємо, за станом на 14 серпня (5 днів після побиття бійця) міліція так і не почала розслідувати інцидент.

«Отримав відповідь на свій депутатський запит щодо побиття міліціонерами двох молодих хлопців у клубу «Метелик», що у Володимирі-Волинському. Нагадаю, що «орлів Авакова» не зупинило навіть те, що один із побитих - інвалід І групи, учасник АТО.

Як вбачається з відповіді, відомості за фактом перевищення міліціонерами службових повноважень та спричинення тілесних ушкоджень внесені до ЄРДР, розпочате досудове розслідування. За цими фактами призначені також службове розслідування та відповідні судово-медичні експертизи», - написав Олександр Пирожик.

З його слів, згідно з результатами досудового розслідування вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Хід розслідування контролює керівництво прокуратури області. Проте громадський контроль аж ніяк не завадить.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 16 Вересня 2015 11:57
Мусорів на *арашу
Лана Показати IP 16 Вересня 2015 12:06
Коли закінчаться ці неподобства? Коли наведуть порядок у наших правоохоронних органах? Засудити і покарати таких "захисників" народу. Воїни не жаліючи себе захищали нас і нашу землю від ворога, а ці безчинствували тут, у тилу. Якби не ці воїни, то і у нас була б війна. Потрібно тактовно і коректно відноситися до кожної людини.
Правоохоронець до Ла Показати IP 16 Вересня 2015 14:11
А Ви записались у нову поліцію наводити лад? Рекомендую вам хоча б один раз пройтися спільно із патрульним нарядом в нічний час, а тоді писати різну нісенітницю. На даний час більша частина працівників ОВС Волині пройшла через зону АТО, однак про це чомусь ніде ніхто не згадує, всі тільки обливають правоохоронців брудом. Також цікаво, що ж це робив інвалід 1-ї групи в нічному клубі, і як він туди попав, так як - "...до I групи інвалідності належать особи з найважчим станом здоров'я, які повністю не здатні до самообслуговування, потребують постійного стороннього нагляду, догляду або допомоги, абсолютно залежні від інших осіб у виконанні життєво важливих соціально-побутових функцій або які частково здатні до виконання окремих елементів самообслуговування. "
андрій Показати IP 16 Вересня 2015 16:10
Ай справд, як інвалід 1 групи може відпочивати в нічному клубі????На власному досвіді знаю,що це таке бо маю брата інваліда 1 групи,який практично без стороньої допомоги неможе пересуватись,не те щоб щей по нічним клубам гуляти!Багато в нас АТОшників розвелось,а ти анонім раз такий грамотний приходь на пр. Перемоги 14,і навчиш як правильно заспокоювати людей,що пройшли війну!От спробуєш тоді і будеш писати свої анонімки!!!!!
1323 Показати IP 16 Вересня 2015 17:47
пірожик, де вікторов, прояви громадську свідомість.
ірина Показати IP 16 Вересня 2015 22:51
Дістали ці алканавти,що ночами вештаються та пропивають гроші а щоб виправдатись дома видумають,що їх побили створюючи карколомні заголовки для Волинських Новин!Які щедро розкручують подію,нерозібравшись в події!Чого варте Інвалід 1 групи гуляв на дискотеці....Хоча першу групу дають практично неспроможній людині!!!!!P.S. Соромно за вас любі Волинські Новини!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus