USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокуратура покарала посадовців Луцького міськвідділу міліції

27 Листопада 2013 16:41
Посадових осіб Луцького міськвідділу УМВС України в області притягнуто до дисциплінарної відповідальності, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Луцька перевірила додержання вимог законодавства про адміністративні правопорушення та про виконавче провадження в Луцькому міськвідділі УМВС України в області.

Перевірка засвідчила, що працівники міськвідділу допускали порушення під час складання протоколів та винесенні постанов про адміністративні правопорушення. Зокрема – не зазначали у них особистих даних затриманих, а в окремих випадках виправляли занесені у документи відомості.

Такі ж порушення працівники Луцького МВ УМВС України в області допускали й під час складання протоколів про адміністративні затримання.

Окрім того, працівники міліції не повідомляли родичам затриманих ними осіб про їх місце знаходження.

Виявили перевіркою й випадки незаконного особистого огляду правопорушників. Так, одну із затриманих оглядав черговий інспектор протилежної статі попри те, що згідно з законом це повинна робити особа однієї статі з тим, кого оглядають.

Крім того, службовими особами Луцького МВ УМВС України в області не забезпечувалося належного контролю за правильним і своєчасним виконанням постанов у справах про адміністративні правопорушення. В результаті цього значна частина штрафів, які повинні були сплатити правопорушники, так і не надійшла до державного бюджету.

Задля усунення виявлених правопорушень прокуратура Луцька внесла подання начальнику Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

Згідно з результатами його розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнули 4 посадові особи Луцького МВ УМВС України в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СБУ Показати IP 27 Листопада 2013 16:56
Кого? Хто вони?
луцк до СБУ Показати IP 27 Листопада 2013 23:48
перивірте там працюе цицан призвище також брудна людина любить гроші з людей збити .
Є до СБУ Показати IP 28 Листопада 2013 08:27
план за жовтень у прокуратурі ВИКОНАНО!!! Хто наступний??? Державні підприємства, органи влади???
222 Показати IP 27 Листопада 2013 17:35
Начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області за хабарі кришує збанкрутілий "Західінкомбанк". Куди дивиться прокурор, чи він в долі ???
олександр Показати IP 27 Листопада 2013 23:42
рука руку гріе .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus