USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратура повертає волинським лісівникам заборговані зарплати

6 Листопада 2013 14:05
Понад 480 тисяч гривень не виплатило своїм працівникам державне підприємство «Турійське лісове господарство». Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.
Так, прокуратура Турійського району із залученням Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області провела перевірку діяльності ДП «Турійське ЛГ».

Під час перевірки виявили заборгованість із виплати заробітної плати працівникам підприємства у сумі понад 480 тисяч гривень. При цьому упродовж серпня-жовтня 2013 року підприємство за підписом виконувача обов’язків директора подало завідомо неправдиву звітність до органів статистики, згідно з якою заборгованість із виплати заробітної плати працівникам відсутня.

Згідно з результатами перевірки відомості про невиплату заробітної плати та службове підроблення (кримінальні правопорушення, передбачені частиною 1 статті 175 та частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України) внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове розслідування триває. Прокуратура району вживає заходи щодо відшкодування працівникам ДП «Турійське ЛГ» заборгованості із заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лісник Показати IP 6 Листопада 2013 18:58
Хай би прокуратура перевірила всі лісгоспи.Там картина не краща.А які борги по податках-це жах.Хоч створюється видимість що все добре.
не лісник Показати IP 6 Листопада 2013 19:37
завтра втрутиться Генерал іпрокурора знімуть а Колісник дальше буде роботи своі чорні справи
Фанат Показати IP 6 Листопада 2013 22:19
Нехай порушать справи проти посадових осіб дердказначейства міста Луцька та області! Вони спеціально створюють перешкоди аби люди отримали заробітну плату
Фанат Показати IP 6 Листопада 2013 22:22
КАзначейство бойкотує витрати власних коштів бюджетних організацій, пропускає лише азіровські платежі з Києва!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus