USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пропагандистський канал запросив блогера з Волині на ефір

4 Грудня 2017 19:19
Популярному київському блогеру, волинянину Олександру Барабошку, більш відомому в мережі як Krus Krus, запропонували взяти участь в ефірі російського пропагандистського телеканалу «НТВ».

У повідомленні, яке йому залишила продюсер програми «Місце зустрічі» на ім’я Ольга, в блогера цікавляться, наскільки йому близька тема політики та «подій, які відбуваються в Україні», і чи готовий він приїхати на зйомки передачі.

Думки користувачів Twitter з цього приводу розділились: хтось радить їхати, інші наполягають – ні в якому разі.

Сам блогер поки не повідомляв у мережі, чи пристав на пропозицію продюсера. Зауважимо, Олександр Барабошко відомий своєю проукраїнською та громадською позицією. Зокрема, неодноразово долучався до допомоги АТОвцям, організував серед знаменитостей збір музикальних інструменти для сільської школи на Волині тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Грудня 2017 21:52
в Росії пропаганда! а у нас нема. у нас все добре.нє нє ...пропаганди у нас нема.
! до Анонім Показати IP 5 Грудня 2017 12:29
І в нас є пропаганда, НУ АЛЕ ТАКОГО ЛА?НА В КУБІ ЯК В ПЕДЕРАЦІЇ У НАС НЕМАЄ !!! Бо знаєте про "распятих мальчіков" і "пенсіонерок .... монтажной пеной", це вже не пропоганда, це вже агонія і брєд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus