USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Приміщення ОВК у Ковелі не закривається на замок

22 Вересня 2014 11:30
Підготовка до виборів на Волині найгірше відбувається у Ковелі. Тут члени окружної виборчої комісії № 21 вже неодноразово скаржилися на виділене їм приміщення, мовляв воно зовсім не підходить для роботи.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 22-го вересня.

Зі слів керівника апарату ОДА Дмитра Дубняка, приміщення, надане в Ковелі за адресою вулиця Грушевського, 12, в будівлі колишнього військкомату.

«Немає в приміщенні аварійного освітлення. Санепідемстанція показала, що норми вологості тут перевищені на 17%. У дверях немає замків, тобто вони не зачиняються. Відсутній туалет. А членам ОВК сказали, аби вони їхали а міськраду, щоб проводити наради, якщо тут немає місця», - розповів Дубняк.

Ковельський міський голова Олег Кіндер запевнив, що не все так страшно, як здається.

«Деякі питання, які ви називали, все-таки «згладжені». Наприклад, туалет є надворі. Зараз укладені договори з підрядними організаціями щодо встановлення замків і іншого. Це все, що я можу сказати», - сказав Кіндер.

Щоб ефективніше вплинути на місцеву владу й забезпечити окружну виборчу комісію № 21 належним приміщенням, то губернатор вирішив звернутися в прокуратуру щодо порушень виборчого законодавства.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло про роботу цієї ОВК, коли виник конфлікт із Правим сектором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus