USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Роботу ОВК на Волині інспектуватиме прокурор

6 Жовтня 2014 17:30
Намір відвідати приміщення ОВК №21, що у Ковелі, разом із прокурором району, озвучив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Як стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 6 жовтня, під час сьогоднішніх відвідин Ковеля, він планує перевірити ОВК №21. Долучитися до цього Володимир Гунчик закликав представників ЗМІ, а прокурора області попросив, щоб у візиті взяв участь прокурор Ковельського району. Також він запросив голову Ковельської райдержадміністрації та Ковельського міського голову переконатися, наскільки готове приміщення до роботи, які ще роботи здійснюються, для того, щоб зняти питання, що вчетверте розглядають під час оперативної наради. У іншому разі, голова облдержадміністрації пообіцяв вживати заходи адміністративного впливу.

У ОВК №21 досі не вирішене питання забезпечення аварійним освітленням та автомобілем. Питання закінчення ремонтних робіт, що були розпочаті півтора тижня тому, за станом на п’ятницю не вирішене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Colonel Показати IP 7 Жовтня 2014 00:13
Правовий нігілізм? примітивна спроба адміністративного тиску? "він планує перевірити ОВК №21" - яким чином? і що буде перевіряти? Є певне коло осіб.візначене законом, які мають право бути присутніми на засіданнях ОВК, ДВК. Чиновники, голови адміністрацій . прокурори, менти, судді в цей перелік не включені!!!!! Приміщення , як сказано в заголовку статті, відвідати можуть. у вільний від засідання ОВК. час. Гуня....ПРИМІЩЕННЯ!!!! А не роботу ОВК!!!! А якщо дуже свербить, то якщо хоч трохи розумієшся, перевіряй краще роботу гінекологів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus