USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Приміщення у центрі Луцька виставлять на продаж

27 Квітня 2016 19:00
Через аукціон планують продати підвальне приміщення на вулиці Лесі Українки.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Депутати вирішили скасувати рішення виконкому і не продовжувати оренду нежитлового приміщення на вулиці Лесі Українки, 25, громадській організації «Відродження національних традицій». Цей проект рішення викликав низку зауважень депутатів. Так, Микола Федік сказав, що вказана громадська організація орендує приміщення протягом 4 років, вклала у його ремонт 45 тисяч гривень, а тепер може «опинитися на вулиці». Він наголосив, що ГО займається відновленням і популяризацією українських традицій серед дітей та молоді, робить вагомий вклад у розвиток культури міста. Він просив не підтримувати проект рішення.
Депутат Костянтин Петрочук зазначив, що організацію ніхто не викидатиме на вулицю та запевнив, що зможе відшукати краще приміщення для неї, розташоване не в підвалі.

Іншим проектом рішення на продаж через аукціон пропонували винести суміжне підвальне приміщення площею 59 метрів квадратних. Депутат Тарас Шляхтич пропонував додати до нього приміщення, яке орендувала громадська організація. Таким чином, мовляв, об’єкт буде більш інвестиційно привабливий.
Член фракції «УКРОП» Олександр Кравченко підтвердив, що об’єднане приміщення продавати доцільніше, адже воно матиме два входи. У цьому депутати раніше переконалися під час проведення дня депутата.
Після дискусії обранці луцької громади усе ж ухвалили проект рішення про включення приміщення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Квітня 2016 21:51
Костянтин Петрочук а тебе хтось пита чи тобі хтось вірить ???? ти під час вибрів забрехався до межі...
Вася Показати IP 28 Квітня 2016 09:24
коментар було видалено
123 Показати IP 28 Квітня 2016 19:30
Дане приміщення ну дуже лобіює два заступники!!!! Сергій та Тарас!!! Пішли на те що колихали весь виконком, знімали і ставили питання. Підговорювали членів виконкому та лобіювали інтереси 1грн оренди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus