USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначили нового керівника Володимир-Волинського лісгоспу

9 Серпня 2017 13:27
Нового директора ДП “Володимир-Волинське лісомисливське господарство” представили 9 серпня. Ним став Володимир Філюк, пише БУГ.

Перед колективом підприємства зачитав наказ про призначення на посаду нового керівника начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко. Також на заході був міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, який у минулому займав посаду керівника цього підприємства.

Володимир Філюк закінчив Шацький лісовий технікум і Львівський лісотехнічний інститут. Працював майстром Стенжаричівського лісництва, помічником лісничого у Губині, лісничим Ішівського лісництва, головним лісничим. Працює у цій сфері з 1996-го року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus