USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Путін відкликає війська з «навчань» поблизу України

12 Жовтня 2014 00:12
Президент РФ Володимир Путін доручив Міноборони повернути до місць постійної дислокації війська, що проходили навчання на полігонах в Ростовській області. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на ИТАР-ТАСС.

Таке доручення Путін дав під час робочої зустрічі з міністром оборони Сергієм Шойгу після оперативної наради глави держави з постійними членами Ради безпеки РФ.

"Міністр доповів Верховному Головнокомандувачу про завершення річного періоду навчання на полігонах Південного військового округу", - повідомив прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

"Згідно з результатами доповіді Путін доручив приступити до повернення військ до місць постійної дислокації", - сказав він.

"Загалом йдеться про 17,6 тисячі військовослужбовців, які влітку проходили навчання на полігонах в Ростовській області", - додав Пєсков.

Перед цим стало відомо, що Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки Росії.

"Серед обговорюваних питань - ІГІЛ, Ебола, Україна і США", - повідомив Пєсков.

В нараді взяли участь прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, спікери обох палат парламенту Валентина Матвієнко і Сергій Наришкін, секретар Ради безпеки Микола Патрушев та його заступник Рашид Нургалієв, глава адміністрації Кремля Сергій Іванов, міністри закордонних справ Сергій Лавров, внутрішніх справ Володимир Колокольцев і оборони Сергій Шойгу, директор ФСБ Олександр Бортніков, глава СЗР Михайло Фрадков і постійний член Ради безпеки РФ Борис Гризлов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
дідо Показати IP 12 Жовтня 2014 07:03
"Дончанин" тобі вже пора додому , відбудовувати Донбас. Вистачить у Луцьку пересиджувати.
хрущ до дідо Показати IP 12 Жовтня 2014 08:22
Так той даунбас з його вато-совковим лохотратом тепер вже нах нікому не потрібен
Анонім до хрущ Показати IP 12 Жовтня 2014 10:01
От щоб тобі так влупило...тоді ти по іншому б співав!!! І це люди? Да таким словом таких "коментаторів" важко назвати!!!
Анонім до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2014 11:29
а хто їм винен? це вони за руку на Україну війну привели. скільки людей за їхніх дурних голів полягло! хто кричав расєя, расєя. путін введи війська?! ми чи як?
Анонім до хрущ Показати IP 12 Жовтня 2014 11:43
коментар було видалено
Дончанин до дідо Показати IP 12 Жовтня 2014 09:41
коментар було видалено
волиняка до Дончанин Показати IP 12 Жовтня 2014 09:59
Да що ти їм пояснюєш!:) Вони поїдуть, побатрачать у Польщі, Італії, Мальті...потім приїдуть розгромлять все в Україні, покричать, що вони патріоти, поводять хороводи і назад, а ви тут розгрібайтесь...
я до волиняка Показати IP 12 Жовтня 2014 10:04
Чуеш, волиняка, ти напевно комуніст, що таке вякаеш! Дончанину не дивуюся, хоча для професіі вчителя , ще і історіі гидкі ці розглагольствування
Дончанин до я Показати IP 12 Жовтня 2014 10:12
А чем тебе не нравится Китай - вторая в мире, а по некоторым оценкам первая экономика в мире? Ведь Китай - коммунистическая страна! Если не знаешь, то Союз развалила компартийная номенклатура, которая после этого правила "незалежной", и которой сейчас правят ее последователи, т.е. бывшие комсомольские вожаки.
Анонім до Дончанин Показати IP 12 Жовтня 2014 11:40
людино мила, а чого ти тут язиком чешеш, як баба на базарі! Чому не захищав свою область від путіна?а тут схвовався, як канцелярська миша?. сором тобі дядюро, сором. Якщо тобі подобається Китай та расєя, чому ти ще не там??? там такі лялякали,як ти, може б, пригодилися в нагоді!
Дончанин до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2014 13:16
коментар було видалено
Patrik до Дончанин Показати IP 12 Жовтня 2014 12:41
Да ты прав, мне лично очень нравится Китай, а еще больше понравится тогда, когда оттяпает у путлера Сибирь и назовет её Новым Китаем... Учитель же таких "технологий" уже есть и он всем известный... Интересно, что в этом случае напишут пропутинские троли.
Анонім до волиняка Показати IP 12 Жовтня 2014 11:33
сам з собой
Анонім до волиняка Показати IP 12 Жовтня 2014 11:34
сам с собой веду шумную биседу?артист погорелого театра!
Анонім до волиняка Показати IP 12 Жовтня 2014 11:55
Людино мила, Батрачили весь цей час -це на Донбасі, лише там чекали мани небесної від Яника, якого ви самі і обрали. А він вас, обкрадав, в нєщету заганяв, а вам видно це подобалось та нічого ви не робили.. Так, на Західній, люди не чекали, допомоги від влади, а самі крутилися, ЯК МОГЛИ, тяжко працювали, щоб забезпечити свої сім"ї, та не нарікали на владу бо знали толку з неї мало. НАШІ ЛЮДИ, розуміли, яких ригів ВИ привели до влади, тому надіялися лише на себе. А ви бідолахи не дочекались коли Яник вас накормить та стали кликати Путіна з його військами.От і маєте, ситі по саме горло тепер всі.
Українка Показати IP 12 Жовтня 2014 14:18
Потрібно самому на себе розраховувати - це так. Якщо працездатного віку людина, то повинна думати як чесно заробити на прожиття. Якщо людина- інвалід , пенсіонер тоді держава повинна забезпечити. Потрібно починати кожному з себе -де б ми не були. Когось критикувати саме легше! Працювати, працювати і ще раз працювати... А то ми всі хочемо бути президентами, народними депутатами, керівниками і т.д. Чудес не буває ! З повітря грошей неможливо зробити. Давайте будемо добрими, мудрими, чесними і співчутливими українець до українця ! Боже спаси і сохрани людей УКРАЇНИ !
надія до Українка Показати IP 12 Жовтня 2014 14:59
Сьогодні ніяк не можна надіятись на нашу державу, навіть нашим пенсіонерам..хоча, вони ,це розуміють краще ніж ми. том,у вони, стараються, хоч трошки мати якійсь свій кусочок землі, щоб щось на ньому вирощувати.
Українець до Українка Показати IP 12 Жовтня 2014 18:54
А мінусує мабуть якесь бид...о, яке війни хоче і безладу в країні, щоб наживатись!
макс до Українець Показати IP 12 Жовтня 2014 19:29
а ім"я йому даунчанін
Света Показати IP 12 Жовтня 2014 23:12
коментар було видалено
Имя Показати IP 13 Жовтня 2014 09:52
Ну, потренировались - пора и домой, подводить результаты. Да и семьи заждалися. Нормальная ситуация.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus