USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Путін зізнався, що допоміг Януковичу втекти

24 Жовтня 2014 18:30
Президент РФ Володимир Путін визнав, що Росія допомогла екс-президенту України Віктору Януковичу втекти до Криму під час лютневих подій на Майдані. Про це він розповів у рамках засідання клубу "Валдай", - повідомляє УНІАН з посиланням на ТАСС.

"Не буду приховувати, ми допомогли йому (Януковичу) перебратися до Криму й він там ще перебував протягом декількох днів, в Криму; на той період часу Крим був частиною України", - розповів Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
свіЙ Показати IP 24 Жовтня 2014 18:58
безпідставні вихваляння заслуга авакянова в цій втечі на порядок вища за путінерську
ЯСЯ Показати IP 24 Жовтня 2014 20:08
Вітя Профєсор - чєловєк тонкой натури. Но, як показує практика, волєвой і настирний. Не кожний послє епічєского провала, як це було у 2004 році, зможе найти підходящі слова для свого ізбіратєля. Вітя зробив прощє: він навіть не шукав, а довірив всю цю грязну роботу своїм політтехнологам, які, до речі, сдєлалі всьо як нізя лучше. Країна впевнено обрала Якубовіча. Якунєвіча. Ну, ви понялі. Єдиною підковиркою, а точнєє проблемою, була лєді «Ю» або, як її називають у народі, – Тімошенко. Но і це не стало сюрпрізом для команди донєцких парнєй. Одразу ж загадали про Тигіпко, такого собі «економікал мен», який в непонятних двіжухах нє замєчєн, проте інтєлєгєнтно виглядає і хорошо образован. Саме він став третьою силою, яка по суті відібрала нужну кількість голосів у Юлії Володіміровни. Ну а потім, як гласіт історія, надовго запроторив неугодного протівніка за решьотку. В цій компанії Яник зробив правильні виводи і оминув ошибкі молодості. Во-пєрвих, відмовився від поїздок в опасні мєста, а саме: Львів, Тєрнополь і особєнно Івано-Франківськ. Здоров’є нє позволяло пережити ще один яйце-обстріл. Також він перестав прівлєкать на мітинги свою вторую половіну – Люду. Бо історія з наколотими апєльсінками єщьо свєжа в пам’яті. Давайте пройдемося по прєдвиборній програмє і шо ми отримали как ітог. Вітя знову почав мусоліть тєму двох государствєних язиків. Зачєм? Жили собі тихо і мірно, а тут знову за старе. Ну електорат, допустім, повєріл, зате спустя 4 роки отримали ЛНР і ДНР. Далі. Мєтанія між росією (з маленькою літери!) і ЄС. І там трохи надо заработать, і там Путлєру почістіть обувь. Знову ж таки, вродє і східним ізбіратєлям понравілся, а вродє й іншим надєжу дав. Напомню, шо ці підлизони і прогібанія, через декілька років, вилились в Євромайдан і прочіє послєдствія. Про свободу слова, яку так пропагандіровал цей дєятєль, навіть і говорити не хочеться. За офіційними даними, індекс свобідної преси впав на 36 позицій, і ми оказались поряд з Гондурасом, проще кажучі, в жопі. В його програмі були ще такі перли, як: «нас 50 мільйонів» - аха-ха. Особисто він, проводячи зачистку на майдані в 2014 році покалічив і вбив сотні людей. Про боротьбу з корупціею, навєрно, можна не казати. Ми ж не якісь там дурники! Така корупція, яка була при Вітьку, це просто «анбелівибил», або просто нєвєроятно. Пройшло майже п'ять років, а ми до сих пір пам’ятаємо і навіть не увєрєн, шо колись забудемо дєятєльность цієї постаті. Скільки проблєм вже є, а скільки щє буде. В дєтскіє підручники вписали нову дату в історії неньки України – 14 лютого 2010 як чорний дєнь калєндаря, адже страна должна знать своїх «героїв».
ЯСЯ Показати IP 24 Жовтня 2014 20:12
Донбас, це не тільки вугілля, цвєтні мєтали і Ахмєтов. Донбас – це родіна проффєсора кримінальних наук, вихідця териконів – Віті Януковича, який народився у цих краях 9 липня 1950 року. У віці 2х років у нього померла мати, що суттєво повліяло на його подальшу жизнь і міровозрєніє. Юність пройшла стабільно ровно, не гірше ніж у свєрсніков. Школа, технікум, перша судімость. Януковіч був людиною хитрою і пробівною, саме ці качєства дозволили йому пройти путь від заключьонного колонії строгого режиму до поважаємого п’ятою частиною держави прєзідєнта. Пєрвим правопорушенням стало банальне пограбування звичайного прохожого. Це вже дальше були славнозвісні шапки і прочіє гріхі. Отсідєв декілька раз на зонє, шо докумєнтально підтвердити сложно, але це є достовєрно відомим фактом. Саме після одної зі своїх ходок, а саме у 1972 році, Вітя познайомився зі своєю майбутньою принцесою, тобто дружиною – Людмілой. І вона, а точнєє її папік і дядя, стали путьовкою у найвище общєство. Тут, як нє страннно, можна провести аналогію із судьбою іншого не менш ізвесного палітіка – Кучмою. Той теж вдало женився і зробив нехілу кар’єру. Корочє кажучі, влаштували Вітька на завод звичайним механіком, а вже за декілька років він став директором автобази «Орджоникидзеуголь». Ну і це не головне в біогрфії столь видающєйся лічності. В 1980 році він вступив до лав КПРС, гдє вєрой і правдой трудився до розпаду СРСР. Після розпаду союзу, на деяких час Яник випав з під прицілу фотокамер, але дуже успішно з’явився в 1997 році, в ролі Прєдсєдателя Донєцкої обласної адміністрації. Вітя дуже прочно осів в донєцком рєгіонє і в 2002 році, за протекцією тогдашнєго прєзідєнта Кучми, став Прем’єр міністром України. Мабуть він так подобався вищим чінам, я маю на увазі, вліятельним олігархам, шо у 2003 році він очолив Партію Регіонів – дєтіще декількох відомих нам дєятєлів (Тігіпко, Рибак, Порошенко). У 2004 році Вітя вже був одним з кандидатів у президенти. Виграти чесно було неможливо, тому за допомогою нєкоторих лічностей, їх було сфальсифіковано і президентство Яника відклалося у довгий ящик. А саме до 2010 року. У 2010 році склалася така сітуация, коли професору вже ніхто не міг завадити. Впевнена перемога у першому турі, і не менш впевнена у другому і «опа» – донєцкіє парні у власті. За свій період президентства, Вітя запам’ятався як палітік, шо може ляпнути шось феєричне і загадкове. В 2013 році дуже накосячив перед можливим підписанням договору з ЄС, коли в останній момєнт кинув і європєйскіх палітіків і свій народ. Звичайно, люди почали нервувати і створили Майдан, за результатами якого Вітя емігрував до Росії, звідки іноді ізрєкає «мудрі» мислі. На цьому біографія Яника закінчується, адже до сих пір нє понятно, жив наш «лєгєтімний прєзідєнт» чи ні.
Дончанин до ЯСЯ Показати IP 24 Жовтня 2014 20:39
Донбасс - это настолько дотационный регион, что когда МВФ определял сумму, которую необходимо выделить Украине, то при этом говорилось то, что без Донбасса эту сумму необходимо будет существенно увеличить. Это первое. А второе заключается в том, что каким бы паршивым ни был президентом Янукович, он был гораздо лучше, чем нынешняя власть, посаженная вами в кресло. Ну а по поводу договора с ЕС, ты разве не в курсе, что он и сейчас не действует? Более того, Украина НИКОГДА, также как и Турция, не будет членом ЕС. Причем по той же самой причине. И, если тебе так нравится ЕС, то докажи на цифрах, что ассоциация с ЕС Украине более выгодна, чем членство в ЕАС.
Анонім до Дончанин Показати IP 24 Жовтня 2014 21:24
1. "ВОЗЬМИТЕСЬ хоть за инстинкт самосохранения" - это именно мы и делаем, желаем находиться от Вас подальше, но ввиду невозможности этого, ищем себе крышу т.к. хуже точно не будет. 2. "УБИВАЕТЕ мирных людей" Мирные люди жили десятки лет и ни кто ни с кем не воевал аж пока в воспаленных мозгах не возник проект "Новороссия" и мирные люди достали из под матрасов АК-100, Грады, ПЗРК, Т-72, Буки и пр. мирные атрибуты украинского быта. Кстати проекту не один и не два года. 3. Россию никто не винит, мы к России относимся как к больному, который надеемся что выздоровеет, но вред причиняет конкретный. 4. Если мы не интересны - не лезь со своим мнением, иди на сайты РФ, там тебя поймут и будет тебе счастье. відповісти
Анонім до Анонім Показати IP 25 Жовтня 2014 00:02
Тебе лично нынешняя власть нравится больше, чем Янукович?
Анонім до Анонім Показати IP 25 Жовтня 2014 00:07
ДА................
Баба Показати IP 25 Жовтня 2014 23:00
Путин-Президент мира ! Его Планета-Земля! Все должньІ у него спросить -куда идем товарищи?! мьІ у него должьІ уточнять, и в туалет даже спрашьІвать сходить ! Володя- НАШ ЦАРЬ! МьІ его рабьІ ! ПАПИК МИРА - ВОЛОДЯ ПУТИН ! - А може ще від смерті відкупиться і буде вічно живий ?! А може в космос полетить?!
Петрович Показати IP 25 Жовтня 2014 23:03
Будьмо мудрими !Та ми ще самі не хочемо порядку на Україні ! Ми всі КИШЕНЬКОВІ ПАТРІОТИ ! За гроші ( не залежить від валюти) ми можемо такої фігні наробити, що наші діти, внуки і правнуки довго ще будуть в такому бардаку жити! Ми і Європі не потрібні і Росії і США ! Крім нас ніхто порядку не наведе! Нас українців пересварили між собою, а ми цього не розуміємо! Українці любіть один одного! Сусід сусіда, родича! Будьмо співчутлиливі один до одного, культура якась має бути елементарна, повага до старших! Не все вирішують гроші! Після виборів життя буденне продовжується! І як сусід сусідові не допоможе, то чого ми хочемо від олігарха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus