USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Путіни глазкі» та «москаль маринований» - меню волинських військових на Сході

22 Червня 2014 18:18
«Москаля маринованого», «сепаратиста в клярі», «консервованих тітушок», а від шеф-повара – то навіть «путіни глазкі» та «драглі з медвєдєва» пропонують у меню, яке склали волинські військові на Сході. Хлопці намагаються не втрачати почуття гумору.

«Сьогодні зв'язувалися з нововолинськими солдатами, які знаходяться на блок-постах за кількадесят кілометрів від Слов"янська. Кажуть, попри деклароване припинення вогню, періодично лунають вибухи та постріли. Духом хлопці не падають, проте сподіваються лише на "везіння": позавчора вбили їхнього комбата (24 бригада)», - ідеться в повідомленні, опублікованому на Нововолинську діловому.

Вітання надіслали снайпери, які не покидали бойових постів на Сході, не поїхали на додаткову підготовку в Миколаїв із власної ініціативи. Виконують бойові завдання і підтримують командний бойовий дух. Знаходять час і на щирий гумор: на фото - меню їхнього кафе "У снайпера".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Анонім Показати IP 22 Червня 2014 18:25
коментар було видалено
кухар Показати IP 22 Червня 2014 18:49
коментар було видалено
Анонім Показати IP 22 Червня 2014 19:16
коментар було видалено
Патріот до Анонім Показати IP 22 Червня 2014 20:10
коментар було видалено
11 Показати IP 22 Червня 2014 19:54
да кінець світу наяву.... до чого ми українці докотилися...тому так і живемо...
Українець до 11 Показати IP 22 Червня 2014 20:12
Повоюй і побачимо, до чого ти докотишся. Не суди.
Українець Показати IP 22 Червня 2014 20:23
коментар було видалено
петро Показати IP 22 Червня 2014 20:35
Молодці хлопці-украінці. Нація,яка в біді та горі може жартувати-це непереможна нація. Козаки гинули з посмішкою на вустах,аби пращурів не засмучувати. А гн*дяра,яка варнякае про ''відсутність украінськоі націі''повинна зарубати собі на своему угрофінському дикунському шнобелі просту істину-не існуе ''русских'' як націі. Це вигадка Петра1. Ні земель,ні територій ''русских'' не існуе,обряди,традиціі, культура-не існуе-будь-який приклад-це угрофінські надбання. А угрофіни ніколи не були частиною індоевропейських народів,угрофіни не були і не будуть слов'янами. І не лізьте до украінців-одніеі з найдавніших націй світу-календар украінців бере свій початок з 5508 року до нашоі ери. Еврейський календар бере свій початок з 3670 роду до нашоі ери. А ''хохол''-це клич тюркських народів на прапор наших пращурів(Володимира Червоне Сонечко-жовто(верх,як символ Сонця,вогню та похідних від цього Богів-Рода,Велеса,Сварога,Дажбога,Ярила та інших)-блакитного(низ,як символ Води,Моря і похідних Богинь -Дани,Лади). ''Хол''або коул-кол-це в перекладі з багатьох тюркських народів означае-жовте,а ''хоул''-коул--це в перекладі все з мов тих же тюркських народів-це блакитне. От і вся правда.
Валерій Показати IP 22 Червня 2014 20:51
Та яке там меню! Хлопці що повтікали з того їхнього полігону, розказують що тиждень без води та їжі були. Нічого не робили і ніхто їх не шукаю тепер. В військових квитках немає ніяких записів про те що вони там були. Фігнята та війна. Це такіж самі бандюгани як і були сидять при владі! Тільки,ті що при януковичу були крали і вимагали.. А теперішні щей кров проливають. Гнати тих депутатів треба. і починаючи з районів!
Іванна Показати IP 22 Червня 2014 21:18
Хлопці, повертайтеся до дому живими і здоровими!
екскурсовод Показати IP 22 Червня 2014 23:58
А потім російські ЗМІ розказують, що бандерівці москалів їдять! Самі ж поводи для брехні даєте!
Кухар Показати IP 23 Червня 2014 01:00
коментар було видалено
Ольга Показати IP 23 Червня 2014 07:03
Краще дiм i дiтей доглядати,Це не гумор,а бiда.Вертайтеся додому живими.
Коля Показати IP 23 Червня 2014 08:06
Ну зачем Киселю повод давать??? В России много украинцев с рос. паспортом, которые не поддерживают ни хутина ни хунту, они тоже москали и кацапы??? Их тоже мариновать??? Сейчас ожесточенная пропаганда идет с обеих сторон, но по моим субъективным наблюдениям к сожалению украинская пропаганда направлена не только против хутинской власти, но против народа страны. В россии пропаганда пока что направлено только против влады. Банкоматы промсвязьбанка никто не ломает, машины с укр номерами никто не переворачивает, за мову на улице никто не бьет.
my_gift до Коля Показати IP 23 Червня 2014 10:26
А в Криму що робиться?
турист до my_gift Показати IP 23 Червня 2014 11:48
а що в криму? люди відпочивають... сезон разпочався.
петро до Коля Показати IP 23 Червня 2014 12:10
Колі. Так ти Коля,чи Микола? Ти брешеш зі сторони Путіна? Яничарин. Ти думаеш,що тебе крізь твоі викрутаси словесні не видать? 83% москальні підтримуе Путіна в його агресіі проти Украіни. Мені,що цілуватися з тим народом,який підтримуе вбивство моіх земляків? Про які ти ''перекинуті авто'' пашталакаеш? Ти б розповів,брехуне,про те,що за виконання Гімну Украіни в Москві кидають за грати. Ти б розповів,що украінці за те,що вони украінці зазнають переслідувань в Росіі та Криму,а за украінську мову в Донбасі вбивають. Ти,Коля, не п....ди. І сховайся зі своею геббельсівською пропутінською маячнею. Ти ж,нечисть, переслідуеш мету посіяти серед украінців самоненависть,зневіру в украінські сили і перемогу. Яничарин. Не треба варнякати про невинність росіян-вони привели до влади КДБста агресора,божевільного і мають за його діі відповідати перед світом,як це було з німцями,які зікали Шикельгруберу(Гітлерау).
я до петро Показати IP 24 Червня 2014 09:58
а ти певне петре за америку???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus