USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

П'ять дітей і п'ять судимостей: на Волині засудили багатодітну матір

26 Жовтня 2013 10:33
Зловили і засудили на рік в'язниці багатодітну матір на Волині. У жінки - п'ять судимостей та п’ятеро дітей. Свого часу вона була членом банди шахраїв, а останнім часом займалася крадіжками гаманців у пасажирів маршруток, інформує Сегодня.

«Рік тому вона звільнилася з тюрми, де відсиділа 4 роки за шахрайство у складі злочинного угруповання. Заради дітей, каже, взялася за кишенькові крадіжки. Так, скориставшись неуважністю чоловіка в маршрутці , вкрала з внутрішньої кишені його піджака гаманець з 370 гривнями та посвідченням пенсіонера. А потім прямо на зупинці в Луцьку витягнула з сумки іншого пасажирки гаманець з 1 тисячею гривень», - розповідає прес-секретар волинської міліції Оксана Блищик.

Як додали у міліції, на суді жінка визнала свою провину. Обкрадені нею громадяни, мабуть , пошкодувавши серійну злодійку та її дітей, уклали з нею мирову угоду, після чого суд засудив горе-матір до року в'язниці з випробувальним терміном.

Якщо протягом року злодюжка попадеться на злочині, її відправлять до в'язниці. У найближчі дні їй готуються пред'явити підозри ще у двох кишенькових крадіжках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 26 Жовтня 2013 19:22
Правильно написали, що якщо попадеться, то буде направлена до вязниці. Точніше було б, що коли буде красти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus