USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Верховна Рада вирішуватиме про євроінтеграцію України в четвер

19 Листопада 2013 13:28
Верховна Рада розглядатиме всі євроінтеграційні закони в четвер першими питаннями, - інформує «Українська правда».
Про таке рішення Погоджувальної ради повідомив спікер Володимир Рибак.
«На погоджувальній раді домовились, що в четвер на цьому тижні першими питаннями порядку денного почнемо з розгляду євроінтеграційних законів, в тому числі і тих 4 законів, які з сьогоднішнього дня переносяться на четвер», - сказав Рибак, маючи на увазі проекти про лікування ув’язнених за кордоном.
Крім того, народний депутат Арсеній Яценюк заявив, що опозиція відкликає свої правки до закону про прокуратуру, щоб пришвидшити його розгляд у другому читанні.
«Загалом до закону про прокуратуру подано 804 поправки, з яких Партія регіонів, не підтримавши свого президента, подала 348 поправок. Ми як опозиція, відкликаємо всі поправки за виключенням 10, які визначені Венеціанською комісією. А це більше, ніж 250 поправок відкликаються опозицією», - наголосив Яценюк.
Те саме стосується законів про вибори. ПР внесла правки до закону. Ми погоджуємося з рішенням комітету і готові проголосувати за те рішення, яке було прийнято вчора і проголосувати.
Щодо законів по лікування ув'язнених, Яценюк заявив: «На всі компроміси ми пішли».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тартак Показати IP 19 Листопада 2013 17:02
Вже вкотре переноситься розгляд даного питання. Як не крути,а рішатись треба-Путін не любить багатовекторної політики і корито буде тільки одне,з якого всі захочуть їсти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus